Klamydiatester på ungdomsskolen

«For, på ungdomsskolen tok jeg klamydiatester for lættis. Ja, jeg gjorde faktisk det».

Publisert

De i Universitas sa jeg skulle fortelle litt mer om meg selv, sånn at folk kunne bli kjent med meg. Hva gjør man vel ikke for å please sin sjef tenker jeg da, så liksom, her kommer en sannhet om meg da, litt nøtt eller sannhet-aktig, haha. Jo, okei.

For, på ungdomsskolen tok jeg klamydiatester for lættis. Ja, jeg gjorde faktisk det. Ikke at jeg hadde ligget med noen, men hvis jeg sa sånn å jeg skal bare ta en test på helsestasjonen litt så alle hørte det når timen var ferdig for eksempel, så ble folk sånn oi kanskje hun har hatt sex.

Det var liksom en subtil måte å hinte uten å skryte direkte. Og når folk tror du har fått ligge, ja da sitter du på mye makt. Du har liksom kompetanse på noe ukjent, for hva vil vel egentlig folk mer i livet enn å ha bra sex, sånn i bunn og grunn? Det er jo derfor jeg har lyst å ta silikon i puppene for eksempel. Penere kvinner blir elska mer, det vet alle. Bare se på hva Peder Kjøs sier.

Uansett, nå har jeg slutta å ta klamydiatester. Skal jo ikke få barn uansett, så hvis eggstokkene og alt livet inni meg blir forderva så føler jeg det er mer sånn gjenspeiling av hvordan jorden er for tiden også og da føler jeg meg litt mer lik og hjemme i universet egentlig.

Til og med de i Equinor sier jo det nå, i den nye serien deres, at oljebransjen jobber for sakte, at vi ikke jobber fort nok til å redde oss selv og livet på planeten. Ikke at jeg har sett hele den fordi jeg bryr meg eller no. Dere må ikke tro det.

Er bare sjefene i Universitas som tvinger meg til å følge med på ting som skjer i samfunnet. Men herregud, er bare jobb liksom, legger ikke hjertet mitt i det eller no, sånn som de gjør. Haha. Lolzi.

Uansett da, skrev jo i forrige innlegg at jeg ikke bryr meg om naturen og sånn heller, så dere tenker kanskje det er rart at jeg er så opptatt av å gjenspeile den. Vil sånn helt ærlig likevel argumentere for at det noen ganger er greit å speile omgivelsene sine litt da, bare for ikke å føle seg helt ensom liksom, lolzi.

Så er bare derfor jeg tenker det passer fint om livmoren min blir ødelagt nå... Er dere enig? For i så fall vil jeg også anbefale alle å ikke ta HPV-vaksine også for eksempel. Det har ikke jeg gjort. Jeg tror det er staten som har sprøytemidler i den.

Og mamma sa faktisk at jeg heller skulle gå til healer hvis jeg følte meg dårlig. Der er det mer kjærlighet og sånt også er det billigere enn psykolog og vaksiner. Uansett da, håper dere synes sannheten min var lættis.

Send en latter-emoji til Universitas sin dm på insta hvis dere synes det og vil at jeg skal fortelle flere sannheter i fremtiden.

Forresten, kunne gjerne sagt dere skulle sende til min egen insta, men den bruker jeg bare til sugardating, hihi, så blir rot hvis jeg blander dere inn der. Sorry not sorry to say, hihi. Uansett, you know i love you og sånt. Xoxo Lizzy<3

Powered by Labrador CMS