Best på poteter
De endte opp med Break:, men den nye kafeen sto lenge i fare for å bli hetende Rastmus, Speed feed, Svelg, Tygg trafikk og Mette 5000.
Vi unnet oss turen ned på det nye «kvalitetsreformerte» Frederikke-bygget.
Sted:
Break
Måltidet:
Tacowrap 32 kr
Kaffe 12 kr
Måltidet:Hvetetortillaen var fin i konsistensen, men innholdet bar preg av at kald kjøttdeig ikke er undertegnedes favoritt. Likevel en fin komposisjon av grønnsaker, dressing, guacamole og salsa.
Kaffen var ok, men ta heller turen ned til Fredrik og få «dagens kaffe» tre kroner billigere.
Utvalg:
Kan tilby både amerikansk og italiensk pizza og de obligatoriske baguettene var også å få. Av forfriskninger fremskaffes alt fra «ferskpresset» appelsinjuice, på flaske, til tolv år gammel Whisky.
Interiør desing:
Rene, kjølige og lettere minimalistiske former med et dempet retropreg. Lokalet er åpent og lyst. Den stilistiske utformingen gjør lokalet dog sårbart for estetiske uroelementer som cocacolapappbegere og Studentkafeenes oppvaskbrett.
Ros:
Rene omgivelser er uvurderlig for appetitten. I tillegg var betjeningen vennlig også før de avslørte at undertegnede var en utsendt fra pressen.
Ris:
Hvordan spiser man Italiensk pizza uten kniv og gaffel? Porselenstallerkener, bestikk og glassglass må personlig importeres fra kantina.
Helhetsvurdering
Dette er mattilbudet for den travle og kvalitetsreformerte student. Virker gjennomtenkt både i meny og interiør, men er vel «tidsriktige» med tanke på at alt skal spises for hånd. Fastfood og alle rettigheter er en interessant kombinasjon det blir artig å følge i fremtiden.
Karakter: B
Sted: Tank
Måltidet:
Cheseburger
Pomes frites
0.5 l fanta.
Salaten redder burgeren fra en blek skandale. Brødet er slapt, og litt krydder hadde gjort mirakler mot farsesmaken.
Pommesfritene er derimot utsøkte. De er tjukke og saftige, men virker ikke for fettete. Potetskallet gir et betydelig troverdighetsløft.
Design interiør: Stilig utforming hvor taket skråner ned mot serveringsdisken. Oljefatene gir stedet et industrielt preg og ser ut som meget praktiske bord. Lyst og fint.
Utvalg:
Artene storfe, kylling og laks har bidratt med burgerkjøtt. At fisken og fuglene har tomla seg opp i salaten gjør sitt for å utelukke vegetarianere.
Ris:Bordene var skitne og fettete allerede første dag.
Ros:Veldig stilig utsalgsdisk, og igjen hatten av for pommesfriten.
Hehetsvurdering:Et serveringssted som baserer seg på burgere bør også ha sin styrke i nevnte rett. Prisdifferansen i forhold til McDonnalds kan ikke rettferdiggjøres på smak. En skjerpings på burgerfronten vil gjøre savnet av El Charo mer enn levelig.
Karakter C