Stjerneskudd: Dagny har både musikalsk talent og scenetekke, og beviser en gang for alle at hun er en av våre virkelig lovende artister. Så lovende at hun nesten ikke fortjener stempelet lovende lenger.

Sjarmpoeng i fleng

Dagny overbeviser med ekthet og finslipt talent under torsdagens konsert på Rockefeller-

Publisert Sist oppdatert

Dagny

  • Rockefeller, torsdag

Det er så ufattelig deilig. At en ung, norsk jente kan ta Rockefeller med storm uten en haug av fancy effekter. Dette er deilig, ren pop og sterke tekster, som bærer seg selv. Dagny beviser at hun er en verdig vinner av årets NOPA-stipend, som går til unge lovende låtskrivere.

Det er likevel lite «ungt og lovende» over henne. Hun ser ut som hun aldri har gjort noe annet enn å stå foran publikum. Trygghet og glede oser av henne når hun spretter rundt på scenen med tamburinen sin, og humøret smitter over på et syngende, svaiende og hoppende publikum.

«Du er flink!» roper en publikummer fra første rad i en pause. «Takk» svarer Dagny med et lite fnis. Hun prater ikke mye, og når hun gjør det kommer en mer forsiktig artist til syne. En kontrast til resten av imaget, men enda flere sjarmpoeng. De gode tekstene kunne godt ha kommet enda bedre frem, men vokalen er krystallklar og full av sjel. Bandet står i stil til den energiske jenta og til sammen er det full pakke. Det er rett og slett ingenting å utsette på kveldens konsert.

Takk, Dagny for at du beviser at god, gammaldags pophåndverk fungerer utmerket godt på egenhånd.

Powered by Labrador CMS