Deilig, rein gladpop

Publisert Sist oppdatert

Anmeldelse

# Team Me

# Scene: Blå

Når: Lørdag 22. oktober

Da Marius Drogsås Hagen, under navnet Team Me, ble sendt til Urørtfinalen i 2010, trommet han sammen et band på seks musikere for å fremføre musikken han til da hadde laget og spilt inn på egenhånd. Det siste halvannet året har Team Me fått mye oppmerksomhet for så vel sine konserter, som sin smarte markedsføring. Et dataspill på nettet, som fungerte som en musikkvideo til «Weathervanes and Chemicals», ga bandet blest både nasjonalt og internasjonalt.

Med indianerfjær i håret og et utsolgt Blå satt Team Me stemninga fra første låt. Låter i høyt tempo ble fremført med tilsvarende høyt energinivå fra de seks musikerne. Melodiene er veldig fengende, og musikken fester seg raskt i øret. Vokalisten synger med en veldig pressa stemme i et høyt register. Det låter spesielt, men likevel fint. Den intense vokalen støttes opp av bandet, som svarer med like mengder energi. Bandet utstråler en sjarmerende spilleglede, og smitter publikum med sin naivistiske og optimistiske musikk.

Om Team Me er gode på plate, er de om mulig enda bedre live. Der plata har tendenser til å ha for mange allsangrefreng og for mange instrumenter på en gang, er de mye mer dynamiske på konsert. På plata er det fort tolv-fjorten musikere som spiller samtidig. De naturlige begrensingene det gir å være seks musikere er en fordel for bandet. Strippa litt ned, men fortsatt med masse trøkk, kommer melodiene godt fram, og konserten blir en fortjent feiring av et nytt, viktig band.

Powered by Labrador CMS