Fy Farao

Farao er et kjærkomment tilskudd for popmusikken, og under konsertens siste minutter kunne hun tatt pusten fra en hvilken som helst hersker i oldtidens Egypt.

Publisert

Farao

Scene: P3-annekset, Youngstorget

Det fyller seg fort opp i teltet på Youngstorget før Farao entrer scenen. Med låta «Tell A Lie» tok Kari Jahnsen, kvinnen bak artistnavnet Farao, andreplassen i årets Urørt-finale, og hun omtales stadig som den nye norske popkometen.

Jahnsen har en nerve i stemmen som strør ekstra salt i låttekstenes kjærlighetssår. Hun synger plettfritt, og alle låtene er rett og slett like deilige. Likevel bærer den totale helheten dessverre litt for mye preg av konsertens knappe tidsramme. Det hastes litt for fort unna, og den helhjertede tilstedeværelsen man har sett fra Farao tidligere uteblir. I hvert fall frem til den siste låta, «Skin» – en perfekt komponert poplåt, fremført på en måte som viser hvorfor Kari Jahnsen får mye oppmerksomhet fra musikkbransjen, inkludert den europeiske. Hun er et kjærkomment tilskudd for popmusikken, og under konsertens siste minutter kunne Farao tatt pusten fra en hvilken som helst hersker i oldtidens Egypt.

Powered by Labrador CMS