Likegyldighet fra Chicago

Publisert

Anmeldelse

# Jeremih

# Scene: Blå

Tid: Onsdag 17. oktober

Med et knippe hitsingler og to mindre kjente album i bagasjen, kunne ikke Jeremih sluppet årets mixtape Late nights with Jeremih på et bedre tidspunkt. Den eminente gratisplata med gjestesangere som Gucci Mane, 2 Chainz, E40 og Twista sørger for ny kredibilitet og sannsynligvis mange nye lyttere. Jeremih ser ut til å skaffe seg mye positiv omtale om dagen, og forventningene til hans første konsert i Norge har naturligvis vært store.

Jeremih entrer scenen en god time for sent, men åpner til undertegnenes glede med en sikker favoritt fra årets mixtape. «Rosa Acosta» høster stor begeistring og setter en høy standard. Dessverre klarer han ikke å holde mål for resten av kvelden. Det tekniske er i tillegg gjennomgående i ubalanse, lav og dårlig lyd i begynnelsen gjør ikke saken bedre.

Jeremih gjør på en måte aldri det lille ekstra for å få stemningen til å ta av. Til tider lener han seg på unødvendig playback, selv om vokalen hans kanskje er det eneste som redder ham fra å nå bunnen. Det føles nesten som om han vil slippe litt billig unna og bare få det overstått. Halvveis i konserten glimter han derimot til med salgssuksessen «Birthday Sex» og gir mer av seg selv. Det virker som om Jeremih er i ferd med å ta seg sammen. Det er dessverre ikke tilfelle.

Jeremih synger bra, leverer alle hitsene, men mangler karisma, troverdighet og innlevelse. Hans halvhjerta dedikasjon til det norske publikum skuffer – alle vet at han kan bedre.

Powered by Labrador CMS