Så mye mer enn et jazzband

Ved å blande det beste innen musikk spiller Pixel en nyskapende cocktail av en konsert. Pixel er framtidas jazz.

Publisert

Pixel

Scene: Herr Nilsen

Tid: 27. februar

Pixel er uten tvil et jazzband, men bare noen sekunder ut i konserten skjønner man at de er så mye mer. De leker seg med andre musikksjangere, blander gammelt og moderne, slik at det totale uttrykket blir noe sånt som indie-pop-jazz. Det funker så innmari bra at man ikke kan gjøre annet enn å slenge armene i været og svinge på hoftene av ren begeistring.

Pixel er en gjeng med svært proffe og samstemte musikere. Hver for seg krydrer de også konserten på enestående måter. Låtskriver, vokalist og kontrabassist, Ellen Andrea Wang, er et musikalsk talent i en helt egen klasse og har stålkontroll på alt hun foretar seg. Jubelen står i taket etter den energiske låta «Call Me». De avslutter med «Space» – kanskje den fineste låta Wang har skrevet, også tekstmessig.

Ved å blande det beste innen musikk spiller Pixel en nyskapende cocktail av en konsert. Når de plutselig er ferdige etter en halvtime på Herr Nilsen har man lyst på mer. Og det kommer man til å få, for Pixel er framtidas jazz både for nasjonal og internasjonal musikkscene.

Powered by Labrador CMS