Porno for Scheie

Publisert Sist oppdatert

Anmeldelse

# Football Manager 2013

# *Utvikler:* Sports Interactive

*Utgiver:* Sega

*Plattform:* PC, Mac, PSP, Xbox 360, iOS

Over 35 skilsmisser er tilskrevet dette spillet i Storbritannia. Helt siden Sports Interactive startet opp sin fotballsimulatorserie i 1992 (da ved navn Championship Manager) har en stadig økende fotballfanmasse blitt dratt mot spillet.

Er du fotballinteressert, kjenner du allerede spillserien som nå heter Football Manager (FM). Hver senhøst kommer en ny utgave. Nytt for 2013 er «Challenge mode», med oppdrag som for eksempel å redde en klubb fra nedrykk. En engasjerende måte å nyte spillet på, uten nødvendigvis å havne på kjøret og bli sittende i tre uker.

Tusen frivillige speidere og rapportører fra 50 forskjellige nasjoner gjør årets spills database med 500 000 spillere og ansatte mulig. Det finnes neppe et spill, basert på den virkelige verden, som er like omfattende. Å navigere seg rundt i dette gigantiske fotballandskapet tar også selvfølgelig mye tid. En annen nyhet i FM 2013 er derfor «Classic mode», som gir deg muligheten til å spille en mer automatisert versjon hvor kampene og spillerovergangene (som jo er det morsomste) tar tiden.

Så, hva gjør FM så fengende, når spillet tross alt bare består av navn, statistikk og små fyrstikkmenn programmerte til å reagere på dine kommandoer? Det er nettopp din inngripen som spiller – følelsen av at det du gjør faktisk betyr noe. Følelsen når 17-åringen du valgte å hente til det nedrykkstruede laget ditt, skårer hat-trick og redder sesongen. Man er et geni for noen minutter, så får fotballskeptikere, samboere og ektefeller heller finne på noe annet så lenge.

Powered by Labrador CMS