Ballets dragedronning

Dragongirl ryster Ingensteds med eksperimentell og artsy klubbmusikk.

Publisert Sist oppdatert

Dragongirl

  • Hvor: Ingensteds
  • Når: 19:00

Noen har hatt det litt for gøy med røykmaskinen og tåkelagt scenen. Dragongirl trer ut av den tykke røyken iført en glitrende rosa kjole. Mystiske, mørke lyder smyger seg ut av høyttalerne, og Dragongirl tar seg tid til å skue utover publikum. Rommet fylles med suspens, og man føler at det er i ferd med å bygge seg opp til noe større.

Innpakningen er kunstnerisk, og det veksler mellom isolerte mekaniske lyder og altoppslukende klubbmusikk. Det er vanskelig å plassere det innenfor en sjanger, men det er intenst, dystert og hypnotiserende.

Les også: Han Gaiden tok publikum med på romferd under By:larm

Samspillet mellom de forskjellige (til tider merkelige) lydene skaper et manisk lydbilde, og sender publikum inn en transelignende tilstand. Alle står med øynene limt mot scenen, og det er enkelt å fortape seg i Dragongirl’s musikalske univers.

Les også: Veps stakk så det sang på By:larm

Folk vil danse, men Dragongirl gjør det ikke enkelt for dem. Musikken endrer stadig tempo, og folk sliter med å bestemme seg for om de skal klikke eller vaie. Til slutt tar Dragongirl saken i egne hender, og går ned fra scenen for å vise hvordan det skal gjøres. Beveg armene smygende over hodet, og la kroppen bølge frem og tilbake.

Det er utfordrende, unikt og noe som er verdt å få med seg live.

Powered by Labrador CMS