Oslo-studentenes skitneste fantasier

Til vårens siste utgave av Magasinet, med temaet dating, utlyste Universitas en erotisk novellekonkurranse. Nå er vinnerne klare.

Erotisk novellekonkurranse

  • Kravene var at novellen skulle omhandle studenttilværelsen, og ikke være lengre enn 6000 tegn.
  • Novellene kunne skrives med pseudonym, eller under eget navn.
  • 1. plassen fikk to dagspass til årets Øyafestival.
  • Vinnerbidragene ble kåret av en jury bestående av medlemmer fra Universitas' redaksjon.

1. plass: Naken nabo

Av Lily Hansen

Jørgen hadde nettopp flyttet tilbake til hybelen etter en etterlengtet sommerferie, da han la merke til sin nye nabo. I hver sin hybel, i hver sin toppetasje, hadde de utsikt mot hverandre.

Han stod ved klesskapet da en skikkelse beveget seg i sidesynet. Han snudde seg og fikk øye på nabojenta. Gjennom vinduet så han henne kaste seg ned på sengen, kun iført et grått håndkle. De lyse krøllene hennes var satt opp i en dott på toppen av hodet hennes.

Før hun la seg tilbake i sengen, hentet hun fram et leketøy fra nattbordskuffen. Håndkleet som gjemte den nakne kroppen, skled sakte av og avslørte de stive brystvortene hennes. Jørgen stirret inderlig på henne, fullstendig klar over at han sannsynligvis snart ville bli oppdaget, men altfor trollbundet til å flytte blikket fra henne. Hun plasserte vibratoren mot kjønnet.

Hun var vakker der hun lå og nøt. Hun kastet beina mot hverandre, og de fyldige lårene gjorde bølgelignende bevegelser hver gang de traff hverandre. Brått støttet hun seg opp. Hun åpnet øynene i et stønn, og fikk plutselig øyekontakt med ham. Nabojenta frøs til, og lårene sluttet å slå mot hverandre. Øynene hennes ble vidåpne, og Jørgen forstod at han var nødt til å omfavne situasjonen. Det var for sent å late som at han ikke hadde sett henne onanere.

Kun iført en treningsshorts gikk han tettere mot vinduet. Han plantet hendene mot listen på toppen av vinduet, og lente seg framover. Han hadde en tydelig «dadbod», men all treningen han hadde gjort i ferien hadde gitt ham definerte armmuskler som han viste fram for henne. Synet av henne ga ham stå, og han dro en hånd fra magen og ned mot shortsen for å trekke oppmerksomheten hennes mot den. Munnen hennes åpnet seg brått, og hun kastet hodet bakover.

Han kunne se skjelvinger gå gjennom kroppen hennes, fra underlivet til overkroppen. Å se det gå for henne mens hun kikket på ham, fikk ham til å gi fra seg et nytelsessukk. Han kikket vekk et øyeblikk, for å unngå å gjøre henne ukomfortabel.

Da han kikket tilbake, kun et øyeblikk senere, var nabojenta i ferd med å gripe tak i rullegardinen over vinduet. Han sendte henne et skjevt smil. Hun var rød i ansiktet, og ga ham et lite vink, som for å unnskylde seg. Så ble den svarte rullegardinen trukket ned.

Håndkleet som gjemte den nakne kroppen, skled sakte av og avslørte de stive brystvortene hennes

Jørgen gikk fram og tilbake i rommet, flau og tent over det han nettopp hadde sett. Han hadde like lyst til å springe over gaten til henne, som å grave seg ned i skam over at han ikke hadde klart å ta øynene fra henne.

Rullegardinen forble lukket utover kvelden, men var trukket opp morgenen etter. Jørgen tilbrakte dagen i vinduskarmen, med en bok i hånden. Han klarte ikke fokusere særlig på det han leste, og kikket med korte mellomrom bort mot vinduet hennes. Jørgen forstod at han ikke ville få se nabojenta denne kvelden, og gikk til hyllen for å sette boken fra seg. Han gikk tilbake til vinduet for å lukke igjen rullegardinen, men stoppet opp før han rakk å ta tak i den.

Der var hun. Liggende på sengen, med buksene dratt ned på knærne. Til forskjell fra forrige gang lå hun nå og stirret mot han. Han kunne ikke høre henne, men så på munnen og de rynkede brynene at hun stønnet. Jørgen pekte på seg selv. Så på henne. Så lente han fingeren lenger ned, og pekte på sengen hennes. Hun sluttet å ta på seg selv og reiste seg opp. Så nikket hun smilende.

Jørgen røsket med seg nøklene fra pulten og løp ned trappene. Han kikket seg for, og sprang over veien mellom bygningene. Døren til bygningen hennes åpnet seg, og nabojenta kom til syne i gangen. I kåtskap og beundring møtte han henne med et lidenskapelig kyss, så kraftig at hun måtte rygge bakover for å holde balansen. Jørgen tok et steg tilbake for å betrakte henne. De smilte mot hverandre, og introduserte seg.

«Jeg heter Jørgen», sa han.

«Mona» svarte hun, før hun lente seg inn for et nytt kyss.

De gikk inn i heisen sammen, uten å gi slipp på hverandre. Så snart de var innenfor døren til leiligheten hennes kastet de av seg klærne, og Jørgen la henne ned på sengen. Han kysset henne nedover kroppen, og stanset ved brystene for å gi dem etterlengtet oppmerksomhet. Han sugde brystvortene hennes forsiktig, og hørte pusten hennes bli tyngre.

I kåtskap og beundring møtte han henne med et lidenskapelig kyss, så kraftig at hun måtte rygge bakover for å holde balansen

Jørgen flyttet seg videre nedover, til han møtte det nybarberte kjønnet hennes. Han kikket opp mot henne, og grep tak i hvert lår. Mona kikket mot ham og smilte, før han begynte å slikke henne. Hun stønnet og pustet høyt mens han begravde fingertuppene inn i de myke hoftene hennes. Etter hvert strammet lårene hennes om ansiktet hans, og beina hennes begynte å skjelve. Han krøp opp mot ansiktet hennes. Mona lente seg inn for et kyss, og samtidig som leppene deres møttes, satte hun seg oppå han.

Hun løftet seg opp og lot hånden lete etter lemmet hans, før hun førte ham inn i seg. Jørgen ga fra seg et lite stønn idet han kjente varmen fra kjønnet hennes. Brystene hennes hoppet opp og ned, i takt med hoftene hennes. Jørgen la en hånd om Monas nakke. Den andre smøg han bortover ryggen hennes, til den klemte om midjen hennes. Munnen hans var halvåpen og øynene trillet bakover. Han lente seg lenger fram og kysset henne på nakken.

«Jeg kommer.» hvisket hun.

Hun strammet seg rundt lemmet hans, og gjorde det umulig for Jørgen å ikke komme selv. Lemmet hans pulserte mens han sprutet inn i henne. Den myke kroppen hennes falt over ham. Han flettet fingrene innimellom de lyse krøllene og presset hodet hennes forsiktig tettere.

«Du er så vakker», hvisket han stille.

Juryens begrunnelse

Vinnernovellen tikker boksene for de fleste: en for mange gjenkjennelig fantasi, en tydelig spenningskurve, det bruser i blodet, og begge partene når klimaks. Novellens protagonist «Jørgen» appellerer til redaksjonen med gjenkjennelige motiver og fantasier. Med en god språklig oppbygning overføres spenningen, slik en erotisk novelle gjerne skal, til den seksuelle akten i samme takt. Under avstemningen i redaksjonen skapte «Naken nabo»klart mest engasjement. Gratulerer!

2. plass: Lekre lår

Av Thale Rognermoen Nenseth

Hun var hjemsøkt. En gul kjolekant forsvant bak hjørnet, hvor enn hun gikk på Blindern. På vei til seminar, foran henne i trappene på biblioteket, mellom hver bibliotekhylle, så hun blaff av gult. Solen hadde hjemsøkt henne i flere dager. Været hadde snudd, temperaturen hadde falt, men hun brant. Hun måtte slukke brannen inni seg, så hun hadde begynt å fylle det som fylles kunne.

Ørene var plugget til musikk, nesen var tett av snørr etter manglende pollenmedisinen og munnen ble stappet med mat. Etter noen uker kunne hun rotasjonen av varmretter i kantina. Linsegryten var ikke lenger en kulinarisk distraksjon og hun måtte søke nye overraskelser fra Bunnpris. Salatbar, horn, wraps, børek. Ingenting fristet. Så fikk hun øye på den helstekte kyllingen. Hun tok den under armen, betalte, og satt seg på Freddy’s for å nyte den i fred. Kunne kyllingen frigjøre henne fra den gule maren?

Det hele hadde begynt da hun lå på trestolene foran fontenen på Frederikkeplassen og kjente på den svake vårvarmen noen dager tidligere. Pensumet var glemt ved siden av henne. Hvem trengte egentlig pugge til exphil?

Hun hadde stirret utover plassen og observert medstudenter daffe forbi. Plutselig kjølnet det. Varmen forsvant, og hun kunne kjenne de sure vindkastene fra øvre Blindern drepe den gryende våren. Hun satte seg opp og begynte å pakke sammen for å søke tilflukt på lesesalen.

Herregud, lårene hennes. Myke, faste, lekne, lekre lår.

Da hun så utover Frederikkeplassen en siste gang ble hun blendet. Solen gikk over i en smørgul sommerkjole som lekte seg rundt lårene til en av medstudentene som trasket forbi. Herregud, lårene hennes. Myke, faste, lekne, lekre lår. Med hvert skritt rullet fettet rundt lårbena, og musklene spente seg deilig under huden. Glatte, harde, stramme, skritt opp trappene. Hun hadde ubevisst begynt å vugge sakte ned på sømmen i dongeribuksen. Kjente den harde kanten presse oppover, og for hvert støt blusset varmen opp i henne.

Derfor satt hun der nå med kyllingen, i et desperat forsøk på å fylle seg. Gyllent, okerfarget skinn. Blekt kjøtt der saften oste ut under det minste trykk. Kjøttet formet seg rundt fingertuppene hennes mens hun grov nedover i det. Når hun kom til brystbenet presset hun hardere. Benet knakk, og hånden hennes havnet plutselig i brystets hulrom.

Hun presset utover så hele fuglen åpnet seg fra midten. Hendene hennes var glatte og glinsende. Hun tok en finger i munnen og sugde saften i seg. Så begynte hun å pille. Pille ut blekrosa remser som hun la på tungen. Hun løftet det opp mot ganen og gnidde det frem og tilbake, for så å svelge dem helt.

Slik forsvant brystkjøttet ned i henne, bit for bit. Til slutt var bare skjelettet igjen. Fingertuppene hennes kjærtegnet hvert brystben, skled nedover ribbena med små hopp. Hun la hele håndflatene over brystkassen og strøk nedover mot kyllinglårene. De lå igjen kjøttfulle under fuglens tomme torso.

Sakte trakk hun skinnet av lårene uten å lage rifter i kjøttet under. Skinnet skled sakte av som en strømpe. Da det var kommet halvveis av endret hun grep. Hun kunne kjenne hele låret under hendene mens hun smøg resten av skinnet av kyllingen. Hun la skinnet mot leppene og begynte å slikke på det. Mens hun lot tungespissen leke med huden begynte hun å presse skrittet ned mot buksesømmen. De harde benkene på Freddy’s gjorde at hvert støt traff hardt.

Derfor satt hun der nå med kyllingen, i et desperat forsøk på å fylle seg.

Da hun var ferdig med skinnet, tok hun endelig låret i munnen. Det fylte henne. Smaken var overveldende. Følelsen av å være helt fylt i hals og munn fikk henne nesten over kanten. Febrilsk jokket hun mot buksen. Det var ikke nok. Hun så rundt seg etter noe som kunne forløse henne. Hvorfor hadde hun ikke tatt med seg en skje? Til sin frustrasjon så hun også nå at studenter begynte å fylle kantina. Forelesningene må ha sluttet.

Hun raste mot de bortgjemte doene bak Freddy’s. Hun rev ned buksene og kjente klitten pulsere. I sin hast hadde hun glemt å ta kyllingbeinet ut av munnen. Hun dro det ut og kastet det mot veggen. Lår og legg løste seg fra hverandre, og to ben biter lå igjen ved siden av henne. Hun så den fantastisk forførende enden av lårbenet, formet som en dal. Hun tok benet opp igjen, spredte kjønnsleppene fra hverandre og begynte å gni. Benet klemte klitten hennes. Hun peste mens hun klamret seg mot dodøren. Benet ble presset hardere ned over klitten mens hun begynte å skjelve. Hvit ild spredde seg oppover bena, før de samlet seg til et bål i skrittet. Hun knep øynene sammen og så hvitt, oransje, hud, fett, kjøtt, lår, rumpe, gul, gul, GUL.

Hun kom hardt. Kroppen ristet, og hun slapp kyllingbeinet. Etter en stund fikk hun synet tilbake, og pusten jevnet seg ut igjen. Det grove kantinedopapiret kjentes som tusen nåler mot kjønnet hennes når hun prøvde å tørke seg. Hun ga opp, dro på seg trusen igjen og kjente at den ble bløt. Hjernen føltes som helium. Endelig kunne hun kanskje fokusere på eksamenslesingen. Hun åpnet døren til båsen, og der stod hun. Solen.

Juryens begrunnelse

«Lekre lår» ble en overraskelse i denne godteposen. Under avstemningen pekes det på litterære kvaliteter, med dens språklige virkemidler om en ekstatisk tilværelse på Blindern. Plottet tar noen uventede vendinger som skapte stort engasjement. Den er smal, men ført med god penn og et kuriøst blikk.

3. plass: Musikk i mine ører

Av Vise Mus

Det var torsdag. Etter en lang dag på lesesalen og etter et skift i studentkaféen, var Dara endelig klar for ukas store høydepunkt. Øvelse med studentorkesteret. Hen hadde gledet seg helt siden forrige gang, for studentorkesteret var det beste hen visste.

Sammen med noen andre i orkesteret gikk hen fra studentkaféen, cirka midt på Blindern og sørover til de kom fram til øvelsen. Der møtte de på resten av orkesteret.

Da klokka begynte å nærme seg 19, begynte de å pakke opp instrumenter, notestativ og noter. Dirigenten dro fram en stor perm med partitur og dirigentpinnen. Den var lang og fin, om enn litt tynn. Dirigenten var til vanlig en trombonist, og het Theo. Deretter satte de i gang. Dirigenten så på orkesteret, og særlig på Dara, og sa:

«Hey ya».

Det var sangen de skulle varme opp med. Blikkene deres møtte hverandre. Etterhvert foreslo Dara «Careless Wisper», noe Theo var veldig gira på.

Etter øvelsen hang Dara og Theo igjen i lokalet. Etter en liten stund og ulike blikk spurte Theo Dara om han kunne prøve trompeten hens. Dara så litt nølende bort, men tenkte at det kunne være en god idé. Hen hadde jo delt trompet med andre før. Trompeten var allerede pakket ned i etuiet igjen, så Theo måtte ta den ut igjen. Han dro glidelåsen forsiktig ned, og trompeten kom raskt til syne. Den var blank og fin, og fortsatt varm. Fuktig var den også. Han begynte å leke med fingrene på ventilene. Trykka inn og ut, noe som ga Dara et smil om munnen. Etter å ha lekt seg litt rundt med første, andre og tredje finger, sa Dara at det kunne bli mye mer tilfredsstillende om Theo også brukte munnen.

Dirigenten dro fram en stor perm med partitur og dirigentpinnen. Den var lang og fin, om enn litt tynn.

«Om du setter leppene til munnstykket og vibrerer med dem, så vil det føles veldig bra» , sa hen.

Theo så bort på Dara og tok imot invitasjonen. Som trombonist var Theo vant med liknende munnstykker, bare at dette kjentes litt mindre ut enn vanlig. Han hadde savnet følelsen av et varmt munnstykke på leppene etter at han hadde begynt å dirigere mer og mer, med sin egen pinne.

Etter en del oppvarming med munn og fingre, var det på tide å aktivere tunga. Han hadde god erfaring med dobbel- og trippeltunge, og brukte det til sin fordel. Han startet sakte og rolig, og økte tempoet etterhvert. Han brukte tunga på en såpass eksepsjonell måte at det fikk Dara til å gispe etter luft. Det var enormt tilfredsstillende. Theo fortsatte og jobba hardere og hardere med tunge og fingre etterhvert. Det ble sterkere og sterkere, før crescendoen ledet opp til et herlig klimaks.

«Dette er himmelsk. Elsker hvordan messingblåsere klarer å gjøre alt så sterkt!» sa Dara, skjelven etter hele opplevelsen.

Theo tok munnen vekk fra munnstykket og med et lett trykk rant det litt væske ut av instrumentet.

«Kan jeg prøve trombona di?» spurte Dara ivrig, etter å ha blitt tilfredsstilt så godt av Theo.

«Selvsagt!», svarte han.

Dara gikk til verks på etuiet og dro glidelåsen forsiktig ned. Etter å ha skjøvet vekk et beskyttende lag, så hen trombonen. Den var hard og fin. Hen begynte å sakte, men sikkert, dra i sliden. Den gled glatt fram og tilbake, opp og ned, ut og inn.

«Jeg liker veldig godt det jeg ser. Kjennes det godt ut for deg også?», utbrøt Theo.

«Mhm», sa Dara og fortsatte.

De testet litt ulike posisjoner, for å gjøre opplevelsen mer variert. Etterhvert bestemmer Dara seg for å prøve å blåse i instrumentet. Med et godt grep om sliden, setter hen munnen til munnstykket. Hen blåser noen toner i førsteposisjon, før hen jobber seg lengre ned på instrumentet. Munnstykket er litt større enn hen er vant med. Det er jo tross alt første gang hen prøver ei trombone.

«Jeg synes du er veldig flink, dette er utrolig tilfredsstillende», sier Theo.

Langt nede på femteposisjon begynner det å bli litt krevende for Dara. Ciss blir dessverre litt for vanskelig. Dara velger heller å gå opp før hen prøver å gå ned igjen. Dara tar en liten pause og spør Theo om hen kan prøve å bruke tunge. Hen har jo også masse erfaring med dobbel- og trippeltunge. Theo samtykker til dette, og Dara setter munnen tilbake. Hen starter sakte og øker tempoet etterhvert. Det er litt uvant med et så stort munnstykke, men det går bra likevel. Theo ser ut til å nyte dette øyeblikket.

Han brukte tunga på en såpass eksepsjonell måte at det fikk Dara til å gispe etter luft.

Etter at Dara får dreisen på tunga og sliden, øker hen tempoet i stort monn. Også hen velger å bygge opp en stor crescendo, noe som får hele Theo til å begynne å skjelve. Crescendoen nærmer seg klimaks. Til slutt er det eneste som trengs for Theo et lett klyp i bunnen av sliden. Det får han til å ejakulere væske utover gulvet.

«Du vet at hvis du går til fjerdeposisjon så finner du G?», nevner Theo litt spøkefullt.

Dara humrer lett av dette.

«Skal jeg vise deg G på instrumentet mitt? I natura?», spør hen.

«Hvis du presser ned to fingre og føler deg litt fram, så vil du etterhvert treffe!».

Theo setter raskt i gang. Han prøver å trykke inn og ut fingrene for å få den beste intonasjonen. Han vil jo gjerne få så god klang som mulig. Etter et par støt virker det som han finner riktig tone.

«Ja! Det var en fin G! Mer, mer, mer!» utbryter Dara.

Etter flere markerte og aksentuerte støt, opplever Dara dette som nok et klimaks. Etter denne heftige og litt fuktige seansen, legger de begge instrumentene tilbake i etuiene sine. De konkluderer med at dette var den fineste øvelsen de noen gang har vært på, og at de gjerne vil utforske hverandres instrumenter mer.

Juryens begrunnelse

For de musikkinteresserte, ble denne hete korpsseansen rosinen i pølsa. «Musikk i mine ører» tar deg med på en orkesterøvelse utenom det vanlige. Skribenten «Vise Mus» kjenner nok sitt fag, for her lades musikklingoen med erotikk, intensitet og søte toner. Det hverdagslige og erotiske flettes inn i hverandre med med sitater som «Du vet at hvis du går til fjerdeposisjon så finner du G?». Gode toner!

Powered by Labrador CMS