Oppklaring

Publisert

1. Vi registrerer at nestleder i Velferdstinget, Egil Heinert, er provosert av vårt svar på hans kronikk i Universitas nr 31/2006. Dersom vi på noen måte har kommet med halvsannheter eller feilaktige opplysninger, beklager vi selvfølgelig dette! Vi hadde imidlertid satt pris på om Heinert hadde konkretisert hva disse besto i.

2. Vi har ikke forsøkt å tillegge Heinert noen bestemt mening, og vi beklager at vårt innlegg kunne oppfattes dithen. Vårt anliggende var at vi i Heinerts kronikk ikke kunne finne noen klar forbindelseslinje mellom OKSLs aktiviteter og vold/trusler mot homofile. Vi ble derfor henvist til å gjette hva slags forbindelse Heinert kunne ha hatt i tankene. Vår første gjetning traff tydeligvis ikke blink, men vi savner stadig en årsakssammenheng mellom OKSL og vold mot homofile, og Heinert gjør ikke noe forsøk på å presentere en slik i sitt siste innlegg. Dersom han ikke klarer å etablere en slik klar sammenheng, så bør han ta tilbake sin beskyldning mot OKSL for å oppfordre til kriminalitet.

3. Videre kan vi heller ikke se at Heinert har svart på vår kritikk på kildebruk. Vi oppfordrer fremdeles både Heinert og leserne å gå inn i Paulus brev til Romerne, som er grunnlaget for noe av kritikken Heinert kommer med.

4. Vi støtter Heinert i at leserne bør lese hans kronikk. Både den og alle andre innlegg og artikler i denne saken er å finne på våre nettsider.

Powered by Labrador CMS