Mat, øl og kjærlighet

Så var ikke festivalsesongen slutt likevel.

Publisert

Midt i STUDiO-tida, rett etter Øya og Oslo jazzfestival, er det jommen plass til én til. Denne gang på Amatøren på Sogn studentby. Her blir det både musikk, fotoutstilling, installasjoner og øl i plastglass. En festival i god sen 00-talls festivalånd, med andre ord. Blant artistene finner vi navn som Le Corbeau, Accidents Never Happen, Origami Arktika, Yoreyolk og Röyndom. Men er det plass til dette da? Vi lar PR-sjef Carline Tromp ta seg av argumenteringen.

– Det er mye liv på Sogn nå ved semesterstart. Dette et lavbudsjetts-alternativ til Øya. Dessuten har jo ikke STUDiO like klar musikkprofil i år. Jeg tror folk kan få seg en overraskelse, sier hun.

– Hvor har dere funnet disse artistene?

– Både Le Corbeau og Accidents Never Happen har jo vært mye omtalt i vinter. Utover det har vi plukket opp litt rundt omkring, på Musikkens dag for eksempel. Også er det jo folk vi kjenner, da.

Tromp understreker at Rock am Sogn ikke ser på seg selv som en konkurrent til STUDiO.

– Vi vil bare gjøre noe hyggelig for nye innflyttere og andre som skulle være interessert.

Festivalen legger sin ære i ikke å ha kommersielle sponsorer. Det aller meste er tuftet på frivillighet, selv om de største artistene får noen småslanter.

– Resten får mat, øl og kjærlighet, sier Tromp.

Powered by Labrador CMS