'Vi fokuserer på gjenbruk av ingredienser slik at poteter fra dagen før kan bli med i en deilig frittata eller focaccia til brødkrutonger,' skriver Ida Austlid.
"Vi fokuserer på gjenbruk av ingredienser slik at poteter fra dagen før kan bli med i en deilig frittata eller focaccia til brødkrutonger," skriver Ida Austlid.

Ja, vi elsker også brødmat

"Pandemien, og færre studenter og ansatte på campus, gjør at vi dessverre har et begrenset utvalg for øyeblikket, og vi skal heller ikke bidra til matsvinn," skriver Ida Austlid i dette innlegget.

Publisert Sist oppdatert

Vi garanterer sabla gode baguetter!

Debattregler i Universitas

• Vil du få din mening på trykk i Universitas? Send innlegget ditt på e-post til debatt@universitas.no.

• Typiske innlegg er mellom 1500 og 2500 tegn, inkludert mellomrom.

• Lengre innlegg kan vurderes i noen tilfeller. Vi tar oss retten til å forkorte innlegg.

• Vi trykker ikke innlegg som har vært publisert i andre aviser, eller som er hatske og trakasserende

• Legg ved et breddebilde av deg selv i e-posten.

• Frist for innsending av innlegg til papiravisen er søndag kl. 17.

Kjære Aadne som [etterlyser mer brødmat](aa) på Frederikke. Vi er helt enig med deg i at det er lite som kan måle seg mot en skikkelig god baguette. Frederikke spiseri er det største serveringsstedet på UiO, hvor man møtes på tvers av campus. Historisk har vi solgt lite baguetter her. Pandemien, og færre studenter og ansatte på campus, gjør at vi dessverre har et begrenset utvalg for øyeblikket, og vi skal heller ikke bidra til matsvinn. Vi fokuserer på gjenbruk av ingredienser slik at poteter fra dagen før kan bli med i en deilig frittata eller focaccia til brødkrutonger. Vi gleder oss til å tilby et godt og bredt tilbud når det er mulig.

Les også: "Tre bud til en bortkommen student"

Ida Austlid
Ida Austlid

I løpet av februar lanserer vi nye baguetter og sandwicher, og vi ser frem til å tilby dette til gjestene våre også på Frederikke. Forhåpentlig har mange flere kommet tilbake til campus og vi kan tilby enda mer påsmurt her også! Vi ønsker å lage noe for enhver smak, og tilbyr også med vegetariske og plantebaserte pålegg. Vi garanterer sabla gode baguetter! Inntil dette finner du et utvalg av baguetter på Union Blindern, vegg i vegg med Frederikke.

Det er viktig for oss og studentene at stedene våre kan holde åpent og være en sosial møteplass.

Les også: "En ruspolitikk med odel og ære"

Powered by Labrador CMS