Under lakenet med Universitas

Når Mona og Mikkel er borte, danser Universitas’ romantikkekspert på bordet. Redaksjonens guru har besvart lesernes heteste spørsmål om sex og dating.

LonelyTass spør:

Hvor kan jeg finne en kjæreste?

Universitas svarer:

Hei LonelyTass, og takk for spørsmålet ditt. En studie fra Stanford viser at majoriteten av single nå til dags finner seg kjæreste på nett, enten det er Tinder, Hinge eller gode gamle Elitesingles.no. Det er med andre ord her du har høyest sannsynlighet for å få det på! Studien så dessverre kun på heteroseksuelle par, men dersom du for eksempel er lesbisk – fortvil ikke! En studie fra fotballaget mitt viser nemlig at omtrent en fjerdedel er lesbiske. Generelt vil jeg anbefale lagidrett som en flott sjekkearena. Rumpeldunk på Blindern er en sport der du kan meske deg i alle kjønn, samtidig som den konstante gnikkingen på sopelimene og endorfinene fra treningen kanskje fører til en unormalt erotisk stemning. Lykke til med jakten på kjærligheten!

Deilige Descartes spør:

Det sies at jo mer man snakker om sex, jo mindre sex har man. Stemmer det?

Universitas svarer:

Hei Deilige Descartes. Dette er et litt vanskelig spørsmål å gi et tydelig svar på. Jeg antar at de som påstår dette, mener at en person som snakker mye om sex, egentlig har lite greie på det. Mens de som har mye sex, ikke er så opptatt av å snakke om det. Dette er ikke sant. Å snakke om sex er et godt tegn på en sunn parrelasjon. Å kommunisere til partneren sin hva man liker og ikke liker, kan føre til både mer og bedre sex for paret. Ergo, prat om sex fører til mer sex. Samtidig er det kanskje ikke personen som skryter høyest om hvor mange den har ligget med på din lokale studentbar, som har ligget med flest. Så påstanden «Jeg snakker om sex, altså har jeg sex» er nok ikke like sann som «jeg tenker, altså er jeg».

Mona spør:

Får jeg garantert klamydia hvis jeg har sex med noen som har det?

Universitas svarer:

Hei Mona. Det er statistisk sett bare én av fem som får klamydia etter samleie med noen som har kjønnssykdommen. Det er et slags håp i mørket for norske studenter, ettersom kun 32 prosent av nordmenn i alderen 21 til 35 år bruker kondom. Samtidig er jenter dobbelt så utsatt som gutter for å få kjønnssykdommen. Norge er også i verdenstoppen av klamydiaforekomst. Det er rett og slett typisk norsk å være god! Jeg anbefaler deg derfor å innta posisjonen til blondinene i det legendariske spillet Mujaffas BMW: «Dropp det, du hakke no’ gummi».

Kleine Kåre spør:

Samfunnet skal ha det til at å ha på sokker under sex er ugreit. Det er jeg enig i, men jeg synes det er litt flaut og keitete å ta dem av også. Ikke å være barføtt i seg selv, men selve avtakingsprosessen. Hva gjør jeg her?

Universitas svarer:

Hei Kleine Kåre, og takk for at du deler. Man er på sitt mest sårbare naken i sengen med en annen person, og det er derfor helt forståelig at selve avkledningsprosessen kan oppleves som keitete. Men, dersom du egentlig ønsker å ha på sokkene under akten, er dette noe partneren din burde ha forståelse for. Samtidig er det også veldig forståelig dersom du velger å bukke under for presset fra storsamfunnet. Da kan du for eksempel forsøke å distrahere partneren din. Et kjent triks er å peke ut av vinduet og si, «Oi se der!», for så å raskt flikke av deg sokkene. Eller så kan du gjøre avkledningen til en erotisk lek, der du tar initiativet til å starte nederst på partneren din og ta av hen sokkene, for så å håpe på at hen gjengjelder tjenesten. Det er mange måter å løse denne floken på. Det viktigste er selvfølgelig at du ikke kjenner på skam under akten, uansett om du beholder sokkene på eller ikke.

Powered by Labrador CMS