Jeg hater alle menn – inkludert deg!

Vil du vite hvorfor? Les hele teksten.

Publisert Sist oppdatert

Før du løfter øyenbrynene dine nå, herr Mann, pust med nesa og la meg forklare hvorfor jeg slår menn over samme kam i mitt brannfakkeltog. Jeg har bitt i så mange sure epler at jeg begynner å bli allergisk.

I forrige uke konstaterte YouGov at en tredjedel av britiske menn mellom 18 og 29 er enige med hva Andrew Tate sier. Det er lett å tenke at herr nordMann er bedre, men tro du meg, jeg har møtt mer enn nok rasshøl på byen til å konstatere at kvinnerhaterne finnes i Norge også.

De er smålige, dårlige og patetiske skapninger. Det er få pedofile kvinner her i landet, så om incels skal få seg ligg må de slutte å oppføre seg som en prepubertale smågutter. Dette viser seg å være et for krevende oppdrag for dem. Nå har jeg blitt helt sykt lei av mannebabyer som gjør det til kvinners problem at de ikke klarer å vokse opp.

Jeg har møtt mer enn nok rasshøl på byen til å konstatere at kvinnehaterne finnes i Norge også

Eller kanskje er penisen problemet? Snabelen mannebabyene har mellom beina er som en forvokst navlestreng som fortsatt klamrer seg til mors underliv. Er det derfor drømmedama skal ta seg av deg som en mor?

Hjertet mitt er fylt med arr fra alle vennene jeg mistet til guttastemning. Mens jeg gikk gjennom puberteten, gikk de gjennom en transformasjon til småseksistiske demoner.

«Ro deg ned, det er jo bare en spøk!» var slagordet deres når jeg prøvde å forklare at jo, kvinner fortjener faktisk rettigheter. La oss si at jeg kaller deg en stygg faen, bare sånn på kødd selvfølgelig. Blir du lei deg? Nei æsj, så ekstremt barnslig du er. Det må da vel være lov å kødde litt!

Småseksistiske drittunger er ikke de viktigste bakmennene i min mannemotstand. Den mest hatfremkallende manngegruppa finner vi for tida i Bergen.

For øyeblikket er tre menn tiltalt for gruppevoldtekt i Bergen. Løsningen på voldtekts problematikken er åpenbar for meg. Vi må brenne hele Bergen by!

I bakhodet har jeg en uendelig lang liste jeg begynte å skrive på barneskolen. Aldri ta imot godteri fra menn, de har garantert hull i lommene. Ikke drikk deg full, ikke gå med hestehale og ikke våg deg ut alene i mørket. Og som vi alle vet: Å bruke sykkelshorts under russedressen, det MÅ du gjøre.

Nå må jeg komme med en innrømmelse: den tittelen er en ren løgn. Rett og slett ren clickbait fra min side. Greit nok, så hater jeg Andrew Tate, Harvey Weinstein og Hitler, men jeg tør påstå at alle oppegående personer gjør det samme. Nei, jeg hater ikke menn i det hele tatt. Jeg er bare litt redd. Fordi nå har mugget fra alle de råtne eplene begynt å spre seg utover alle dere menn som ellers kunne smakt så utrolig godt.

Kjære gjennomsnittsmann, jeg vil gjerne beklage for at jeg lar disse mennene farge mitt syn på deg. Jeg vet at det er mitt problem, men helt ærlig. Er det så rart at jeg blir redd?

Powered by Labrador CMS