Lav holdbarhet

Med singelen «Talked about it», serverer Greatfruit fengende melodier og drømmende synther, men holder låten ut hele sommeren?

Publisert

Talked About It

Artist: Greatfruit

Sjanger: Pop

Gruppa Greatfruit har siden debutsingelen «Arcade Love» fra 2019 laget fengende, svevende og deilig popmusikk på løpende bånd. «Talked about it» er intet unntak.

Her får lytteren servert suggererende gitarspill, drømmende synther og tekstlinjer om kjærlighetens skjørhet, ispedd futuristiske lyder. Kanskje det mest tiltalende er riffene: De er behagelige, behendige og selvfølgelig fengende. Ja, Greatfruit vekker utvilsomt forhåpninger om sakte forsvinnende skjærgårdspils under evige sommerdager. 

Låta er riktignok ikke spesielt oppsiktsvekkende, futurismen til tross. Men Greatfruit prøver heller ikke på noe nytt. Låta vet akkurat hva den er, og det er nettopp det som er dens sjarm og rettferdiggjørelse. Og likevel skulle jeg ønske at den tålte litt flere gjennomlyttinger. Med en holdbarhet på knapt 10 låter, er jeg redd siste forbruksdag vil nås langt før sommeren har begynt. – Kanskje ikke akkurat et kvalitetstegn? 

Jaja, for å omskrive Karl Marx litt: Alt som er fast fordamper før eller siden. At «Talked about it» også gjør det, er derfor ikke spesielt overraskende.

Powered by Labrador CMS