Bytt fastlege!

Publisert Sist oppdatert

Studenter i Oslo kommer fra hele landet. Når de flytter hit tar de med seg møbler, endrer adresse og omadresserer avisene. Det de ofte glemmer er å bytte fastlege.

Velferdstinget i Oslo og Akershus er opptatt av studenthelse. For å ta vare på helsa di er det viktig at du bytter fastlege før du blir syk.

SiOs studenthelsetjeneste er for studenter. SiO tilbakebetaler alle utgifter over 200 kr opp til frikortgrensa (1980 kr), og gir også refusjon for spesialistbehandlinger hvis du har blitt henvist av din SiO-fastlege.

SiOs fastleger er spesialister på behov studenter ofte har: Det kan være relatert til rygg- og muskelplager, prevensjon, svangerskap, rus, psykiske plager, og alle andre plager man måtte få. Helsetjenesten er også vant til å skrive legeattest til eksamen, tilrettelegging, utsettelser og reising. Er du syk på eksamen får du lege på dagen!

Alle har en fastlege, men ofte har man glemt å bytte fastlege da man flyttet. For å sikre studenter et fortsatt godt legetilbud er det viktig at vi støtter opp om Studenthelsetjenesten. Det gjør du ved å bytte til en av SiOs fastleger. Studenthelsetjenesten får tilskudd for hver pasient de har på på listene sine, så hver gang noen bytter fastlege til SiO blir studenthelsetjenesten bedre.

Gidder ikke, orker ikke, sa du? Det er gjort på et blunk. Gå inn på sio.no/helse og et par trykk videre, eller ring Fastlegetelefonen på 810 59 500. Har du fastlege i Studenthelsetjenesten, tjener både du og dine medstudenter på det!

Powered by Labrador CMS