Tenk miljø – Stem på Grønn liste!

Publisert

Små tiltak vil være med på å utgjøre den store forskjellen

Grønn liste er det miljøvennlige alternativet ved årets studentparlamentsvalg. Vi vil jobbe for at universitetet i Oslo skal bli en foregangsinstitusjon på miljøsiden. Små tiltak vil være med på å utgjøre den store forskjellen.

Et eksempel på tiltak som vi vil jobbe for, er miljøstasjoner ved fakultetene. I kantinen på Frederikke er det allerede i dag gode tiltak for kildesortering. Vi ønsker at alle kantinene ved universitetet skal få gode ordninger på dette. Det bør også være muligheter for å kildesortere på lesesalene, og for de ansatte. Grønn Liste ønsker også å innføre økologisk mat i kantinene. Dette er et mer miljøvennlig alternativ, uten at det koster mer. Andre tiltak som det kan være mulighet for å gjennomføre er pappavgift i flere kantiner. Det bør være fordelaktig å velge oppvaskbart porselen!

Grønn liste er også opptatt av mer enn miljø. Vi vil jobbe for en obligatorisk eksternsensor, flere – og bedre – utvekslingsavtaler, og åpne lesesaler i eksamenstida. Vi mener at studentparlamentets hovedfokus bør dreie seg om din studenthverdag, og ikke om uttalelser vedrørende norsk utenrikspolitikk. Hvis du er opptatt av at det settes fokus på de små sakene i studentparlamentet som utgjør den store forskjellen i din studiehverdag er Grønn liste alternativet for deg. Vi vil sette miljø på dagsorden! Bruk stemmeretten din!

Powered by Labrador CMS