'Om det kommende arbeidsutvalget skal kunne gjøre en best mulig innsats for deg og for hele studentmassen, trenger de også innspill fra enkeltstudenter og foreninger -- ta kontakt,' skriver Maika Marie Godal Dam, Marius Torsvoll, Didrik Svellingen og 
Vemund H. Jernsletten.
"Om det kommende arbeidsutvalget skal kunne gjøre en best mulig innsats for deg og for hele studentmassen, trenger de også innspill fra enkeltstudenter og foreninger -- ta kontakt," skriver Maika Marie Godal Dam, Marius Torsvoll, Didrik Svellingen og Vemund H. Jernsletten.

Arbeidet for studentvelferden fortsetter

"Snart skal stafettpinnen føres videre. Vi er spente på å — fra ulike vinkler — følge med på og heie på studentene som neste år viderefører arbeidet," skriver Maika Marie Godal Dam, Marius Torsvoll, Didrik Svellingen og Vemund H. Jernsletten i dette innlegget.

Publisert Sist oppdatert

Debattregler i Universitas

• Vil du få din mening på trykk i Universitas? Send innlegget ditt på e-post til debatt@universitas.no.

• Typiske innlegg er mellom 1500 og 2500 tegn, inkludert mellomrom.

• Lengre innlegg kan vurderes i noen tilfeller. Vi tar oss retten til å forkorte innlegg.

• Vi trykker ikke innlegg som har vært publisert i andre aviser, eller som er hatske og trakasserende

• Legg ved et breddebilde av deg selv i e-posten.

• Frist for innsending av innlegg til papiravisen er søndag kl. 17.

Våren er på hell. For de fleste som leser dette betyr det eksamenssesong og stress. Det betyr også at dette er siste utgave av Universitas en får lest dette studieåret. For oss som skriver dette — Maika, Marius, Didrik og Vemund — betyr det også at etter å ha vært nærmest fast inventar i disse spaltene i snart et år, så blir dette siste gangen oss fire er her som arbeidsutvalget for Velferdstinget i Oslo og Akershus.

Les også: "Studentdemokrati fylt med farger!"

Velferdstinget er interesseorganisasjonen for studentene i Oslo-området. På vegne av deg og andre studenter jobber organisasjonen for tiltak som gir studentene bedre velferd — enten det er å gi økonomisk støtte til studentforeninger, være en sterk stemme overfor SiO om hva studentene trenger, eller kjempe for at politikere skaper en bedre studentpolitikk. Det siste år har vi blant annet utdelt 12,9 millioner kroner til studentorganisasjoner som beriker studentlivet, overtalt SiO til å fjerne egenandelen på psykisk helsehjelp, og overtalt Oslo bystyre til å støtte studenthusprosjektet i sentrum med millioner av kroner.

Velferdstinget finnes for deg -- ta oss i bruk

Snart skal stafettpinnen føres videre. Vi er spente på å — fra ulike vinkler — følge med på og heie på studentene som neste år viderefører arbeidet. Studenthuset, støtte bærekraftsprosjektene i SiO, en studentpolitikk som lar studentene leve... Det er mange prosjekter som vi ikke ble ferdig med på ett år. Vi gleder oss til å se hvordan arven videreføres av det kommende arbeidsutvalget.

Vi håper resten av studentmassen også vil følge med. Fire studenter i arbeidsutvalget (og masse studenter utenfor det) skal kjempe for at du og fremtidige studenter får en god studiehverdag.

Velferdstinget finnes for deg — ta oss i bruk. Vi har på langt nær fått så mange henvendelser, mailer fra studenter, tilbakemeldinger om utfordringer i studiehverdagen som kunne vært forbedret, som vi gjerne skulle gjort. Om det kommende arbeidsutvalget skal kunne gjøre en best mulig innsats for deg og for hele studentmassen, trenger de også innspill fra enkeltstudenter og foreninger — ta kontakt. Og gjerne må en også gjøre mer enn å ta kontakt — selv om det finnes mange engasjerte studenter er det alltid en større glede med enda flere engasjerte.

Vi drar i fire ulike retninger, men kampen for bedre studentvelferd fortsetter. Og Velferdstinget i Oslo og Akershus skal stå forrest på barrikadene. Men til slutt, for deg som skulle trenge å høre det i disse tider — masse lykke til på eksamen!

Les også: "Korsang skaper og forsterker fellesskap"

Powered by Labrador CMS