Styr din studietid

Publisert

Hva vil du gjøre med den håpløse boligpolitikken for studenter? Mener du noe om barnehagetilbudet i SiO? Er du interessert i trening? Har du en høne å plukke med kjøkkenet i studentkafeene? Og hva skal semesteravgiften du betaler brukes på? Om det er den praktiske politikken som interesserer deg: Velkommen til Velferdstinget!

Gratulerer med studieplass, og velkommen som student. Du er blitt utstyrt med verktøy for å komme deg et annet sted enn du er i dag, for å vokse, erfare og tenke. Hva du gjør med verktøyet og studieplassen er opp til deg. Som en glassmanet kan du gå apatisk gjennom tiden som kommer, uten mer engasjement enn nødvendig for å reise tur/retur studiestedet. Helt streit, om du liker det. Alternativt kan du melde deg inn i noe som interesserer deg. I Oslo finnes det et hav av muligheter for alle som løfter nesa mer enn ti cm. En av dem er å engasjere seg i Velferdstinget (VT). Vi er studentenes øverste politiske organ i Oslo og Akershus, og representerer deg og 60 000 andre studenter. VT jobber med velferdspolitikk, både lokalt og nasjonalt. Vårt mål er å bedre livet rundt studiene og sikre lik rett til utdanning.

27. august skal Velferdstinget ha et av årets viktigste møter: Boligmøtet. Her skal vi diskutere studentboligpolitikk generelt og regler for tildeling av boliger spesielt. Hvem skal prioriteres? Internasjonale studenter? Førstesemestersstudenter? Studenter fra Finnmark?

Har du noe å si, eller vil komme og finne ut mer om Velferdstinget, stikk innom Teologisk fakultet ved UiO, kl 17.00 mandag 27. august. Sakspapirer finner du på www.studentvelferd.no. Eventuelt kan du komme med innspill til arbeidsutvalget, eller bruke en av representantene fra din institusjon. Vil du stikke innom for en kopp kaffe står vi klare til å ta deg imot på Villa Eika, Blindern, hver fredag mellom 12 og 14.

Hva vil du ha ut av din studietid?

Powered by Labrador CMS