Din stemme kan være avgjørende

Himanshu Gulati, formann i Fremskrittspartiets Ungdom (FpU), forteller deg hvorfor akkuat du skal stemme FrP.

Publisert

Både regjeringspartiene og opposisjonen kommer nå om dagen med løsninger på gamle utfordringer, og alt høres jo veldig fint ut. Problemet med løfter fra politikere er at vi er vant til at de brytes. Jeg skjønner at den uendelige rekken med skuffelser gir en følelse av at politiske valg ikke spiller noen rolle. Jeg, som formann i Fremskrittspartiets Ungdom og stortingskandidat for Akershus, vil gjøre noe med det.

Ikke rynk på nesa, nå. Det er faktisk ikke bare noe jeg påstår. Nettsiden holderdeord.no har undersøkt hvordan partiene har håndtert løftene sine i 108 saker. FrP er det eneste partiet som har holdt løftene sine i samtlige saker. De rødgrønne partiene kommer verst ut. Ap og SV bryter løftene sine i 20 prosent av sakene, Senterpartiet i over 40 prosent av sakene.

Et eksempel er løftet om innføring av 11-måneders studiestøtte, noe alle de tre rødgrønne partiene lovet i 2009. Dessverre har alle de rødgrønne partiene stemt mot forslaget opptil flere ganger. Studenters kjøpekraft er lavere i dag enn den var for 37 år siden. FrP har i motsetning til regjeringen økt studiestøtten i vårt alternative budsjett på Stortinget.

FrP har allerede i årets budsjett bevilget penger til å bygge dobbelt så mange studentboliger som i dag. Dette er nødvendig når opptil 15 000 studenter årlig mangler et sted å bo kort tid før studiestart. Regjeringen sier de vil øke pengene til antall boliger kun dersom de vinner valget. Hvorfor skal vi derimot stole på de når de ikke gjorde dette i år til tross for det store behovet? Den rødgrønne regjeringen har i tillegg redusert tilskuddet til hver studentbolig fra 60 prosent til under 35 prosent.

Ved forrige stortingsvalg fikk de sosialistiske stortingspartiene 86 av de 169 plassene, til tross for at de ikke-sosialistiske stortingspartiene hadde 49 651 stemmer flere enn de rødgrønne. Selv om hver stemme ikke er verdt like mye med dagen system, er hver stemme like viktig. Ved forrige valg var det 360 stemmer i Hordaland som avgjorde forskjellen mellom borgerlig og sosialistisk flertall. Din stemme kan være avgjørende. Stem derfor på Norges tøffeste og mest handlekraftige parti, Fremskrittsparitet!

Powered by Labrador CMS