Kantine til Hellstrøm

Publisert

Kjære Studentsamskipnaden i Oslo (SiO), psykologer trenger også god mat. Onsdag 7. april stod «Oksegryte Bolognese med poteter» på menyen på Forskningsveien kafé ved Psykologisk institutt. Dette høres spennende ut, men er altså pastasaus med kjøttdeig, uten pasta, men med poteter. Det smaker like dårlig som det høres ut.

– Forskningsveien kafé har blitt en komposthaug for mat som ikke har blitt solgt andre steder.

En annen klassiker er «Chili Sin Carne». Et vanlig triks er å gjøre retter hvor kjøtt er sentralt om til «vegetar». Det kan virke som at Forskningsveien kafé har blitt en komposthaug for mat som ikke har blitt solgt andre steder. Mat som egentlig ikke hører sammen, eller som mangler vesentlige ingredienser, blir til nye retter som ingen har hørt om før. Slik reduseres middagsmåltidet til et spørsmål om man blir mett eller ikke. Smak, estetikk og ernæring er luksus som vi pent må flykte til Frederikke for å få et glimt av.

Vennligst gi oss det samme mattilbudet som de øvrige SiO-kantinene! Ellers pusher vi Hellstrøm på dere.

Powered by Labrador CMS