Hvem er den ‹‹ukjente›› organisasjonen?

Vi er din superman, og vi gjør alt vi kan for å gjøre studentlivet ditt så godt som overhodet mulig.

Publisert Sist oppdatert

Vi er superman! Men heldigvis ser du nok bare Clark Kent, som forsvinner i mengden av studenter i hovedstaden. For hva er egentlig Velferdstinget i Oslo og Akershus? Er det så negativt som [Universitas](1) i forrige uke skriver i artikkelen ‹‹Ukjent›› organisasjon forvalter millioner, at vi er «ukjente»? Eller er det et signal om at du faktisk har det ganske bra som SiO-student? Jeg tror nemlig det er det siste som stemmer.

La oss se litt på deg først: Du sov kanskje godt i studentboligen din i natt? Du, og de 10 000 andre som bor i SiO-bolig. Var morgenkaffen fra Georg kaffebar svart nok? Jeg tipper at det uansett var ganske digg med en kaffe for en tier før 08:00 forelesninga. Rakk du å få resepten på P-piller fra SiO-legen før lunsj? Vel, hvis du ikke rakk det, kan du bare bestille en time på nett.

For mange av oss er SiO på plass i livet vårt, hele tiden! Jeg våkner hos SiO. Jeg spiser frokost hos SiO. Jeg får kaffen min fra SiO. Jeg trener hos SiO. Jeg har fastlegen min i SiO, og når jeg trenger det så er psykologen min i SiO.

Så hvem er vi? Hvem er Clark Kent? Clark Kent er i dette tilfellet Velferdstinget. Jeg og tre andre er valgt av studentene til å jobbe på heltid for å gjøre SiO enda litt bedre for deg! Vi er din superman, og vi gjør alt vi kan for å gjøre studentlivet ditt så godt som overhodet mulig.

Vi har vært din superman i snart 11 år. Og hva får man til som Superman? Vi har fått køene i SiO psykisk helse til å rase fra 4 måneder ned til 2 uker. Vi har fått køene i tannhelse til å gå fra inntaksstopp, til 1 ukes ventetid. Vi har bidratt til å pushe på planer og byggeprosesser for å tilby et tak over hodet til 3 000 flere studenter i 2020.

Selv om Velferdstinget jobber hver dag for å gjøre din hverdag tryggere og enklere, så er vi nok kanskje som Universitas sier; «ukjent». Det tror jeg er fordi SiO leverer de beste tjenestene til deg, og du ser at SiO blir bedre for hver dag som går. Det betyr at superman gjør noe riktig! Og befolkningen i Smallville (dere SiO-studenter), kan nyte studentlivet til det fulle!

Akkurat som superman, vil vi stille opp for deg! Har du et forslag som kan gjøre SiO enda bedre? Stikk innom oss på Villa Eika på Blindern, eller ring meg!

Powered by Labrador CMS