La oss gjøre Oslo litt mindre!

Studentslippet handler om å dyrke opp om et fellesskap, og være et godt tilskudd i arbeidet med å gjøre Oslo til en studentby

Publisert Sist oppdatert

Er du en av studentene som synes Oslo er litt stort og uoversiktlig? Menger du deg i kjente omgivelser, og møter sjeldent studenter fra andre utdanningsinstitusjoner? La oss gjøre noe med det! Hver høst strømmer mer enn 17.000 nye studenter til byen, og studentmassen er nå så stor at hver tiende person i Oslo er student.

Usikker? Slik finner du kjær­lig­heten i fadderuka

Til tross for et høyt antall nye studenter, er det ikke en selvfølge at du blir kjent med noen utenfor din egen utdanningsinstitusjon. I følge campusundersøkelsen fra 2016 svarer studentene at det er vanskelig å bli kjent med studenter på tvers av utdanningsinstitusjoner.

I samme undersøkelse kommer det frem at studenter er mindre flinke til å ta i bruk byen sin, og benytter seg i liten grad av de mange tilbudene og aktivitetene Oslo byr på.

Derfor arranger vi, sammen med Oslo Kommune og SiO, Studentslippet for tredje år på rad!

Les mer: Fadderbarn på BI må ty til svartebørs

Studentslippet samler studenter på tvers av utdanningsinstitusjoner, og studentene får muligheten til å bli kjent med Oslo på en gøyal måte. Vi kan friste med kajakkpadling på

Sørenga, tur i marka, boblefotball, minigolf på Oslo Camping, en av verdens største badstuer på SALT, karaoke på SYNG, Stand-Up på Latter, båttur i Oslofjorden og utallige attraksjoner, som guidede turer i Operaen. Vi har med andre ord noe for alle!

Husker du? UiO vs BI: Den store fadder­du­ellen

Studentslippet handler om å dyrke opp om et fellesskap, og være et godt tilskudd i arbeidet med å gjøre Oslo til en studentby. Men med oss i arbeidet trenger vi deg. Vi oppfordrer derfor alle faddere og nye studenter til å utnytte dagen til det fulle. Planlegg dagen, gå innom flere aktiviteter og utforsk ukjente områder! Vi har både fysiske og digitale kart, samt stand der du kan få hjelp til å planlegge dagen din.

Finn ditt Oslo! Kom som du er, enten om det er med en faddergruppe, eller om du vil benytte deg av vårt nyeste supplement til arrangementet, nemlig pop-up faddergrupper.

Og du – alt er gratis!

Ses på studentslippet!

Powered by Labrador CMS