Innlegg:

Iver Syverud Thorsen er ikke fornøyd med Westerdals-ledelsen.

Westerdals sviktet under fusjonen

Westerdals-student Iver Syverud Thorsen er frustrert over ledelsen.

Publisert Sist oppdatert

Som student på Westerdals er det litt vanskelig å vite hva man skal føle nå. 105 millioner kroner ble tatt ut av skolens eiere, men nå er de tilbake. Pengene skal kun gå til å videreutvikle skolen og arbeidet for studentene og lærerne.

Dette er saken

Det er ikke dermed sagt at saken er ute av verden. Hvorfor måtte det en intern krise og store medieoppslag til før skoleledelsen lyttet til problemer studenter på Campus Vulkan har hatt i en årrekke? I kjølvannet av denne saken har skoleledelsen forstått at de må ta klager fra studentene på alvor. Nå har problemer ved flere linjer blitt tatt opp og svart på.

Westerdals får tilbake pengene

Under fusjonen av skolene har det nok sviktet litt. Ledelsen har hatt full tillit til at studentsamfunnet skulle belyse alle problemer på De har ikke klart å nå ut til studentene, og mange vet ikke at de eksisterer. Fellesskapsfølelsen for alle tre finnes ikke helt enda.

Hvis dette derimot har vært et gigantisk PR-stunt, bøyer jeg meg i støvet. Vi har fått mer samhold, en slags bevegelse mot en felles fiende.

Powered by Labrador CMS