Slipp meldingene fri, det er vår!

Det er to ting jeg irriterer meg over. Hun på bakerste benk som alltid bråker og tegneseriene bakerst på universitas. Å Mamma send mer penger er du snill.

Anonym

Damene her på sv er så fantastisk pene, alle sammen! Tror de må på audition ved opptak! Hvordan er det på mat-nat?

Hilsen vårkåt

faen! Der var den dagen ødelagt! Kan ikke bare han narkisen holde kjeft gjennom EN hel forelesning!? han må bare kommentere et eller annet for å prøve å imponere læreren som også begynner å bli lei av det!

hilsen Ma

Dere er så DUMME! Tenk å drive å krangle om utseendet! Hvordan man kler seg er vel irrelevant! Man kan faktisk ha mye å komme med selv om man ser ut som et juletre, og man KAN faktisk være mindre heldig selv om man prøver å ligne en forfatter.

Anonym

Come here, take off ur pants and get on top of me... enjoy me until u r totally satisfied Lovingly yours...

Hey! Skriv 1artikkel om alle de rare, gamle studentene her! (70+) =morsomt fenomen, særlig på kunsthist. -Får de plass i d nye bac-systemet? r d sånne på BI òg?

LAS*

Hvorfor KAN IKKE blindern banen stoppe på motsatt side, slik at man slipper å gå over broen? Hælen på støveltene slites pga trappene!

Hilsen chaand

Kjære anonym: Hvis Norge er så forferdelig... stikk da vel! Du kunne jo prøve Irak?

Anonym

Hvorfor må vi studenter skrive oppgaver med enkelt språk, når foreleserne bruker en foss av fremmedord?

Hilsen historiestudent

Universitas 26/3: \' Laudgaranti ved HF og SV forsvinner.\' Betyr det at jeg risikerer å kunne få 2.6 eller dårligere på grunnfagseksamenen min?

Anonym

Jeg vil ha kule ting som skjer i livet mitt, og en kjekk type! Nå! Kom bort til meg, er jeg ikke på sv, se på domus eller fredrikke!

– terese

Vil ikke det å gi mer kapital til de fak. som har best forskning, gjøre det umulig for de andre fak. å komme seg opp fra gjørma??

– Undrende.

Jeg har så jævlig lyst på et par spisse sko, men de er alt for DYRE!

Motebevisst mann.

En drita dikter: «Jeg kommer fra et delvis møbler hjem. Det er derfor jeg er som jeg er»

– Reven-

Du, du som tisser på doringen, kan ikke du tørke av ette de? Og du som er litt dårlig i magen, kan ikke du bruke den dokosten? Ellers må jeg gjøre det skjønner du, vil ikke ha på meg at det er jeg som griser sånn! Møkkajobb!

Frustrert, provosert og husren

SØTE STATSVITENSKAPSGUTT SOM FORVILLET SEG TIL UGLEBO FRED 21 MARS: STO UTENFOR HELGA ENG I DG (TIRSDAG) KL 15.. VAR D IK H. E.? HILSEN MG MD GOD (MUSIKK) SMAK

And iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii wanna hoooooold yooooouuuu. Iiiiiiiiiiiii fell in looooove with an aaaaaaangeeel

Anonym

Blindern er et sted der taperne finner hverandre, og endelig kan spre sin frustrasjon over sine mislykkede liv til likesinnede. Derfor går det utover bi stud.

Anonym

Neste gang du bruker bråkete sko på lesesalen skal du vite alt alle vi andre helst ser at du leser pensumet ditt hjemme. Go home you noice woman!

Anonym

Powered by Labrador CMS