Lizzygurl_2001<3 sitt evangelium

«Shit, liksom, ja, jo. Okei. Her er jeg da, jeg heter Lizzy»

Publisert Sist oppdatert

Hei!

Shit, liksom, ja, jo. Okei. Her er jeg da, jeg heter Lizzy. Dere har kanskje ikke hørt om meg før, men jeg har fått jobb i Universitas.

For greia er at alle som jobber i Universitas vil jobbe i NRK senere, og da de så at Sophie Elise hadde fått jobb der, så måtte de snu på flipphælene sine fortere enn svint og ansette noen tilsvarende sånn at de kunne fortsette å kopiere sin store herre.

Uansett, nå skal jeg liksom skrive morsomme innlegg en gang kanskje annenhver uke eller no her. Hadde ikke fått lov, hadde det ikke vært for Sophie Elise, liksom, så god bless her og xoxo og alt det der!

Dere lurer kanskje mer på hvem jeg er og hva jeg studerer? For å være helt ærlig vet jeg ikke selv heller. Har ikke vært på en eneste forelesning i år. Haha. Peace out. Men det går bra, assa. Lol. Lover.

Tror studiet heter politikk, økonomi og filosofi kanskje, men husker ikke sikkert. Eller så var det noe sånn shitty årsstudium i psykologi på Høyskolen Kristiania. Alt er bare titler på papiret, sånn som menneskene er så opptatt av, men bak alt er det samma driten uansett.

Du får penger fra Lånekassa og tid til å gjøre ingenting. Det er det viktigste.

Okei, og dere, for real, må bare si at dere må ikke tro at jeg er sånn sjuk feminist eller venstresidevelger som ikke vil ha sex med noen bare fordi jeg jobber i denne avisa. Og at jeg skriver her frivillig fordi jeg tror på luft og kjærlighet og en bedre verden sånn som dem, liksom.

Altså, en hemmelighet jeg bare sier til dere, men jeg synes de er litt strebere, da. De har laga sin egen klimaseksjon og hele greia. Som om hele gjengen later som de er Greta Thunberg, liksom. Alle vet jo at verden går til helvete. Lolzi. Leser de ikke nyheter? Lolzi to ganger, tihi.

Jeg tenker sånn, har det ganske fint hvis jeg bare får tulle rundt og kanskje ligge med noen i ny og ne, hver månefase for eksempel, frem til vi alle dør av klimaendringene. Herregud. Det går bra. Tror ikke jeg er deprimert eller har angst for eksempel.

Så sier bare på slutten, jeg, sånn at you know i love you og håper dette kan være starten på vårt vennskap, tihi. Prøver bare å få litt venner i Oslo, liksom, som jeg kan feste og snakke dritt med, lol, er ikke ensom, assa, men sånn herregud har dere prøvd å starte og studere i Oslo alene, liksom? Fuck you til alle som sier det er enkelt! Uansett. God loves you osv., sikkert. Xoxo Lizzy<3

Herregud, glemte helt! Hvis dere liker det jeg skriver kan dere også lese på nett de ukene jeg ikke er i avisa! Xoxo Lizzy<3 en gang til.

Powered by Labrador CMS