Vil du være gravejournalist i Universitas?

Med støtte fra Fritt Ord utvider vi vårt graveprosjekt og søker 1-2 gravejournalister. Søk før 3. februar.

Publisert Sist oppdatert

Universitas er en av Europas største studentaviser, med rundt 30 utgivelser i året. Vi dekker i dag alle læresteder tilknyttet Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus.

I 75 år har Universitas vært en viktig døråpner til mediebransjen for talentfulle journalister, skribenter, fotografer og sidedesignere. Totalt jobber ca. 45 personer i Universitas. Redaksjonen er opptatt av å være et lag, og spille hverandre gode.

Som gravejournalist vil du være en del av en mindre gravegruppe som jobber målrettet for å avdekke kritikkverdige forhold ved de høyere utdanningsinstitusjonene i Norge. Slik stiller vi maktutøvere til ansvar og får muligheten til å avdekke forhold som ellers ville gått upåaktet hen. Slik kan du være med å oppfylle vårt samfunnsoppdrag på vegne av studentene.

Vi kan friste med:

  • Unik erfaring innenfor undersøkende journalistikk

  • Spennende arbeidsoppgaver, vaffel & quiz hver mandag

  • Kursing i graving

  • Masse rom for å leke og utvikle seg faglig. Veiledning og konstruktiv kritikk er normen i Universitas

  • Lønn etter avtale

Vi ønsker oss en mangfoldig redaksjon, vi oppfordrer personer med minoritetsbakgrunn og nynorskbukere spesielt til å søke

Har du ikke noen arbeidsprøver eller tidligere erfaring og vise til? Det går helt fint. Vi er mest opptatt av å bli kjent med deg og din bakgrunn. Ikke nøl med å sende en søknad.

Universitas er vaktbikkje, kulturorgan og debattforum for over 70.000 Oslostudenter. Vi trenger idérike, skriveføre journalister som brenner for å lete fram og skrive spennende gravesaker.

Spørsmål om stillingen rettes til redaktør Guro Aasaaren: guro.aasaaren@gmail.com, 46674942 eller gravesjef Vilhelm O. Bjørgul: vilhelm.bjorgul@gmail.com, 91873132

Vi tar imot alle søknader! Send i vei til ansvarlig redaktør via guro.aasaaren@gmail.com.

Søknadsfrist: 3. februar

Powered by Labrador CMS