Pinlig kebabsex

Publisert Sist oppdatert

Anmeldelse

# Ståle Huse

# Hjemløse barn

# Forlaget Oktober

Jeg er en flyktning. Asylsøker. Jeg søker oppholdstillatelse i kraftige menn. Bokas ikke navngitte hovedperson vandrer gatelangs i Oslo. På jakt etter noe, eller noen. En nærmest desperat lengsel etter anerkjennelse, sex og nærhet.

Det er stort sett utenlandske menn han søker, og han tråler kebabsjapper, Oslo S og lugubre utesteder etter pakistanere, tyrkere, irakere, osv. Når han ikke går gatelangs, sitter han i leiligheten ved Akerselva og følger med på naboen, eller de høye kranene utenfor vinduet. Vi får korte tilbakeblikk til en barndom preget av en fraværende far og en noe merkelig lærer. Hovedpersonen er nok enda et barn, et hjemløst barn.

Dette er ingen bok for sarte sjeler. Det er en bok eldre fruer nok vil kaste fra seg for heller å plukke med seg en romantisk kjærlighetsroman med påfølgende «happy ending». Det er heller ingen bok du leser på trikken. Antallet nøye detaljerte sexskildringer er for mange til det. Men sexskildringer til tross er det en bok som gir inntrykk. Skildringene er rå og direkte. Det portrettet som tegnes av en ung homofil gutt på leting etter anerkjennelse og noen å være glad i, er usminket og dønn ærlig. Så ønsker du en bok utenom det vanlige og tåler en rå sexskildring eller ti, er dette boka for deg.

Powered by Labrador CMS