Falske nyheter:

Bæsj til besvær

I ukas universitas skriver en av våre egne om flausene ved å legge en kabel i all offentlighet. Ad notam-redaksjonen visste ikke om slike flauser og gikk dypere inn i saken for å få mer innsikt.

Publisert Sist oppdatert

Universitas’ utsendte drar ned mot toalettene inne på Oslomet. I et av dem finner vi To Alette. To Alette forteller bak dodøra til Ad notam at hun også har følt på flause. 

– Nei, det er jo litt ubehagelig at alle lydene dine skal komme ut foran folk. Det er jo ikke så kult at klassekameraten skal høre når det skrangler og hviner på doss. 

– Det skrangler?

– Ja, jeg har hatt litt jernmangel, men prøver å ta tabletter.

Nå synes L. Orte det derimot er enklere å gå på do i offentligheten. 

– Nei, om jeg hører andre gå inn på toalettet så setter jeg heller på litt hardporno. Så får de heller tror jeg ser på det.

Inne på herretoalettet svinger gjørma annerledes. Der blir Ad notam forskrekket over alle slags lyder som sprer seg i det lytte lokalet. 

I et av avlukkene sitter Fredrik Isnes, eller han påstår i alle fall at han sitter. Vår utsendte fotograf får ikke plass i avlukket og kan ikke ta bilder.

– Man kan jo ikke stå og drite, sier F. Isnes, uten at Ad notam hører noen lyder fra akkurat hans avlukk. 

– Er du lydløs, herr Isnes?

– Så er jeg kanskje litt forstoppet. Men det er ikke så kult å si når en av kompisene spør om du vil bli med på do, forteller han med en tydelig anstrengt stemme, før han legger til:

– Noen ganger må man være støttende. Også på do.

Powered by Labrador CMS