Sommerjobb-guiden for 2024

Har du ikke sommerjobb ennå? Satire-daksjonen kommer her med ti skråsikre tips som kan sende deg til akkurat den jobben du vil ha!

Publisert

1. Søk overalt

Ikke nøy deg med jobb der du bor eller tenker å bo i sommer. Ryktene sier at de også observerer sommerferie i Kuala Lumpur og Tsjad. Søk sommerjobb overalt, kanskje din vei inn i P3 starter i lokalradioen i Graz?

2. Skriv ÉN god søknad

Folk sier alltid at man må bruke ulike søknader til ulike jobber, men det er jo stress. Hvorfor ikke heller bruke masse tid på å perfeksjonere den ultimate søknadsteksten? Det anbefaler i alle fall vi ;)

Det er viktig å bryte formater av spesielt tre årsaker: 

a.) Du skiller deg ut

b.) Det ser kult ut

c.) Peacock-effekten

d.) Du viser at du er nytenkende, kreativ og kul

4. Si ja til alt

Det er veldig dumt å spille kostbar når du søker jobb. Si derfor ja til alt. I verste fall ender du opp med mange kule jobber samtidig, og det betyr en ting: stonks. 

69. Spill på sex

Når har det ikke funka å spille på sex? Gi meg et forslag, jeg ber deg. Selv kongen hadde ikke vært der han er i dag hadde han ikke spilt på sex, true story. Så knepp opp skjorta, åpne opp smekken og gå inn med lave skuldre og utringning.

10. Søk Universitas

Universitas er kanskje Norges fremste talentfabrikk, og sender journalister til samtlige store redaksjoner i det ganske land. Så om du vil bli et talent, så søksøksøksøksøk <3

(Ryktene sier at søknadsfristen var forrige uke, men ansvarlig redaktør tar sikkert i mot bestikkelser)

For deg som ikke vil ha sommerjobb?

Mener du det? Trenger du faktisk ikke sommerjobb? Er ikke du student da? Men altså, da så. Nei, da kan du vel reise? Jeg veit faktisk ikke helt hvordan sånne sommerferier fungerer. (Kan du gi meg noen økonomiske tips kanskje?)

Powered by Labrador CMS