Svinger seg: Formann Markus Knutsen og daglig leder Thomas Evensen
ved DNS har allerede startet øvingen til «ymse kveldsaktiviteter»
Svinger seg: Formann Markus Knutsen og daglig leder Thomas Evensen ved DNS har allerede startet øvingen til «ymse kveldsaktiviteter»

Ga strippestang til feminister

Etter feminismeuka på Chateau Neuf fikk Feministisk Forum en spesiell oppmerksomhet av ledelsen ved studenthuset.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg vet egentlig ikke helt om dette fortjener en kommentar engang, sier leder i feministisk forum Ane Maus Sandvig oppgitt når Universitas ringer.

Det var etter at Feministisk Forum hadde arrangert feministuken på studenthuset strippestangen ble gitt i gave. På en intern side for Det Norske Studentersamfund (DNS) på Facebook publiserte feministene en ironisk takk til hovedstyret.

– Dette er ikke helt min humor, og er over grensen for hva som er gøy, sier Sandvig.

Leserbrev: Drittkjedelig. Serr

– Utrolig lamt

Flere medlemmer av facebookgruppen støtter seg til Sandvigs oppfatning av opptrinnet. En som tok spøken ekstra ille opp var DNS-pampen Magnar Grønvik Müller.

– Det her er så utrolig lamt, skriver Müller i en 654-ords flammende tirade mot hovedstyrets pek, hvor han også spør:

– Har du noen gang tenkt over hvordan feministene sannsynligvis kan alle tenkelige varianter av vitsen om humørløse og sure feminister bedre enn deg?

Han anbefaler deretter hovedstyret noen nettsider med feministisk lektyre, som blant annet informerer om hvordan man kan være en «god mannlig feminist/alliert».

Les også: Ukultur truer nytt studenthus

Vil ha større kontor

Feministisk Forum har nå fremmet krav om større kontorer. De mener at det nåværende kontoret ikke er store nok til til at formann ved Chateau Neuf, Markus Knutsen, kan svinge seg i stangen.

– Vi har nå fjernet strippestangen på grunn av helse-, miljø- og sikkerhetshensyn i avvente av større kontor, uttaler Sandvig.

Ingen angrende synder

– Gjerne svingende, men helst med humor da strippestangen bare var barnslig tull, svarer Markus Knutsen, til hvordan han håpet gaven skulle bli mottatt.

Han forklarer at det ikke er vanlig praksis å gi oppmerksomhetsgaver til foreninger på huset, og mener ledelsen denne gangen traff stang ut.

Vi kan ikke skryte på oss å ha truffet mål.»

Markus Knutsen, formann av Det Norske Studentersamfund

– Vi kan ikke skryte på oss å ha truffet mål, men håper vi i alle fall løp i riktig retning.

Feministisk Forum har i etterkant fremmet krav om større kontor, noe formannen stiller seg positiv til, med ett forbehold.

– Hvis de legger frem en god plan for arealutnyttelse og plassering av stang i nytt kontor er det noe hovedstyret absolutt vil vurdere.

På Facebook har også Feministisk Forum utfordret formannen til å selv ta i bruk strippestangen, som ifølge diverse internettforum har en pris på mellom seks hundre og flere tusen. Dette stiller Knutsen seg åpen til.

– Vi er gira på pole-off og satser på at den blir funnet frem under ymse kveldsaktiviteter.

Universitas lyktes ikke å få tak i Magnar Grønvik Müller

Powered by Labrador CMS