Vil du være gravejournalist i Universitas?

Vi søker en gravejournalist til vår gravegruppe. Søk før 3. mars.

Universitas er en av Europas største studentaviser, med rundt 30 utgivelser i året. Vi dekker i dag alle læresteder tilknyttet Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus. Universitas har i mer enn 75 år vært en viktig døråpner til mediebransjen for talentfulle journalister, skribenter, fotografer og sidedesignere. 

Et av Universitas viktigste oppdrag er å grave fram de sakene som ellers aldri ville kommet ut i offentligheten. Mange av Universitas' (og andre avisers) største og beste saker har dukket opp som følge av god research. Vi trenger derfor idérike, skriveføre journalister som brenner for å lete fram og skrive spennende gravesaker.

Som gravejournalist vil du være en del av en mindre gravegruppe som jobber målrettet for å avdekke kritikkverdige forhold ved de høyere utdanningsinstitusjonene i Norge. Graveprosjektet er støttet av Fritt Ord, og har som mål å avdekke forhold som ellers ville gått upåaktet hen. Slik kan du være med å oppfylle vårt samfunnsoppdrag på vegne av studentene.

Vi kan friste med:

  • Unik erfaring innenfor undersøkende journalistikk

  • Vaffel & quiz hver mandag

  • Spennende arbeidsoppgaver

  • Masse rom for å leke og utvikle seg faglig. Veiledning og konstruktiv kritikk er normen i Universitas

  • Lønn etter avtale

Vi ønsker oss en mangfoldig redaksjon, vi oppfordrer personer med minoritetsbakgrunn og nynorskbukere spesielt til å søke. 

Har du ikke noen arbeidsprøver eller tidligere erfaring og vise til? Det går helt fint. Vi er mest opptatt av å bli kjent med deg og din bakgrunn. Ikke nøl med å sende en søknad. 

Spørsmål om stillingen rettes til gravesjef Thea Eide: thea.eidee@gmail.com eller ansvarlig redaktør Alida De Lange D’Agostino: dagostinoalida@gmail.com. 

Vi tar imot alle søknader og inviterer til intervju fortløpende. Søknad og CV sendes til gravesjef Thea Eide med ansvarlig redaktør Alida De Lange D’Agostino i kopifeltet. 

Søknadsfrist: 3. mars. 

Powered by Labrador CMS