Falske nyheter:

Vill Rødt-politiker sett på Blindern

En økning i tyveri på UiO og en tidligere toppleder i politikken observert på campus, gir en uvanlig uke på universitetet.

Publisert Sist oppdatert

Hvor er, hvor er, hvor er macen?

Det er tyveribonanza på UiO kan du lese i ukas avis. Det viser seg nemlig at dersom du lar din dyre Mac, telefon eller gymbag stå uten tilsyn, kan noen velge å ta den. Hvem hadde trodd at noe slikt kunne skje i Norge i 2024?Vel ifølge upålitelige kilder ad notam har vært i sporadisk kontakt med er en tidligere toppleder i politikken spotta på campus. 

Studentmøter skal handle om studentting?

Det har vært landsmøte for Norges studentorganisasjon (NSO). De valgte ny leder, men hadde visstnok ikke tid til å diskutere Palestina. Det er jo som alle vet et forferdelig viktig og brennbart tema. Dessverre ville heller studentorganisasjonen diskutere andre studentting som fusk og studiestøtte. Snork. 

Filosofistudenter løper ikke fort

I dette bilaget har Universitas vært på «jakt etter filosofistudenten». Ta det helt med ro. Ad notam erfarer nemlig at journalisten ikke var utstyrt med børse, og på grunn av deres lave fart trengte Universitas’ utsendte kun nett for å fange filosofistudentene. 

Må være flink nå

Forrige uke ble det klart at regjeringen foreslår å fjerne alderspoeng i opptaket til høyere utdanning. Så nå må man faktisk være flink på skolen og ikke bare vente til man er 40 før man finner ut at man vil ta utdanning. 

Powered by Labrador CMS