Nyttårsforsett for deg som ikke har noen

Det er aldri for seint med nyttårsforsett. Her er ti forslag fra Universitas' egen sati-redaksjon!

Publisert Sist oppdatert

  1. Boikott oppoverbakker

  Denne sier seg selv. Hvem liker vel egentlig å gå oppover? Det er slitsomt, man blir svett, og det tar rett og slett lengre tid. Hvorfor ikke la 2024 bli året der du sier nei til oppoverbakker?

  2. Kutt ut papiravisene

  Ikke bare sparer det deg for masse plass i sekk, veske og postkasse, du får mer tid til andre viktige ting som å scrolle gjennom reels og Tinder. Kutt ut avisene for et utslippsfritt 2024, tut-tut!

  3. Bli med på papaya-dietten

  Det er vanskelig med alle slags mat-forsetter. Noen skal spise mindre, andre mer, enkelte vil kutte ut spesifikke søtsaker fra livet. Denne dietten er lett, og vi anbefaler alle å bli med på den. Spis alt, utenom papayaen. Den luker vi ut i 2024, and we are reaping the benefits!

  4. Prøv en ny dialekt

  New year,new me. Men det er vanskelig å bli helt ny om alle kjenner igjen stemmen. Derfor anbefaler vi å prøve ut en ny dialekt i år. Kanskje ska me prøve ud å bli sørlending, eller ka om vi prøve litt lengre nord? Mulighetene er uendelige, bare husk på å få til r-en riktig…

  5. Mist kontrollen over ditt eget liv

  Det er kjedelig å alltid ha ansvar overfor en selv. Så hvorfor ikke gi det fra seg? La en kompis, venninne, seminarleder eller en helt fremmed person få kontrollere alle dine avgjørelser i det kommende året. Da slipper du i alle fall å ha dårlig samvittighet om du gjør noe dumt, det var jo ikke din skyld!

  6. Flytt

  Å bo samme sted et helt år er så 2023. Finn deg en ledig sofa, seng eller benk å slå deg ned på. Så kan du rullere rundt i inn- og utland gjennom hele året. Bærekraftig, billig og med muligheten for mange nye vennskap. Bare husk å snakke med huseier før du sovner. 

  7. Slut å bry deg om ret skriving

  De r sinsykt nørd og alltid skulle skrive helt perfekt hele tia . Vi anbefaler alle og bare stope i 224 ! De sparer både ti og enersji som kan brukes til alt anet . 

  8. Delta i flere debatter 

  Facebook-kommentarfelt blir tommere og tommere. Snart finnes det ikke lengre nettroll å gjøre narr av. 2024 kan bli året der du blir det store nettrollet! Husk, du har ikke klart det helt før du har topptilhenger-merket hos Dagbladet, VG og Universitas ;)

  9. Ta hevn på dama på Kiwi

  Du husker hun dama på Kiwi som ikke ga deg pose selv om du ba om det og betalte svimlende 4.25 kroner for den i tillegg. Nei, bare med meg? Samma det. Vi må ta hevn. Jeg veit ikke hvordan ennå, men møt opp på Frederikkeplassen klokka 21:15 for flere detaljer. 

  10. Tro på alt du leser

  Nettet er en brilliant kilde til informasjon. Kildekritikk er derimot noe som hører fortiden til. Ta ting til deg uten en klype salt, og lev livet til det fulleste. Bli klok, og triumfer alle på quiz og nettdebatter!

Powered by Labrador CMS