
Vi spør Steinar Grønnerød, områdeleder studentkafeene
– Hvorfor i all verden ligger ingrediensene i bagettene hver for seg?
– Målet er at bagettene skal se fine ut samtidig som man skal kunne se hva man får. Vi har ingen fast mal på dette, mye hviler på kokkens kreativitet.
- Men den halvdelen som kun består av karse og salat er jo forferdelig kjedelig!
– Hvis noen er misfornøyd med enkelte deler av bagetten, er mitt beste forslag å flytte rundt på ingrediensene selv. Da får man det akkurat som man vil.
- Karse? Hva har det å gjøre på bagettene i det hele tatt?
– Karse er både billig og smakfullt. Vi vil jo at kundene skal få mest mulig for lavest mulig pris.
- Tror du karsen får folk til å kaste bagettene slik at de bidrar til å forverre de store rotteproblemene her i byen?
– Jeg vil ikke tro at karsen har noen stor innvirkning på gnagerlivet her i byen. Hvis
det kommer bevis som peker mot dette, skal vi heller kutte ut karsen.