BI blant skolene med høyest trivsel

Handelshøyskolen BI kommer på tiendeplass på en ny undersøkelse av trivselen ved landets universiteter og høgskoler. Ingen andre oslobaserte læringssteder har kommet med på listen.

Publisert

Handelshøgskolen BI er en av de læringsinstitusjonene hvor studentene er mest fornøyde viser undersøkelsen Universum Student survey. Totalt er 5413 studenter med fordypning innen økonomi, teknologi, it eller jus tatt med i undersøkelsen. På spørsmålet «Hvor fornøyd er du totalt sett med ditt universitet/høyskole?» svarer hele 76 prosent ved BI i Oslo at de er fornøyde eller svært fornøyde med skolen.

– Det er veldig gledelig at vi som eneste utdanningsinstitusjon i Oslo har kommet med på listen, sier kommunikasjonsdirektør ved BI, Janne Marie Log.

Hun mener en grunn til at studentene på BI trives såpass godt kan være deres nye bygg i Nydalen.

– Vi har et nytt fantastisk bygg, som blant annet har vunnet den internasjonale eiendomsprisen FIABCI Prix d’Excellence, og som skaper et veldig hyggelig og helhetlig studiemiljø i en storby som Oslo. Bygget åpner også for et studiemiljø som egner godt seg for samarbeid mellom studentene. Dessuten har vi veldig flinke studentorganisasjoner som gjør en kjempejobb, sier kommunikasjonsdirektøren.

Listen over skolene med flest fornøyde studenter toppes klart av Norges Handelshøgskole i Bergen, med hele 91 prosent fornøyde studenter og NTNU med 84 prosent. Universitetet i Oslo er sammen med Universitetet i Stavanger de eneste universitetene i landet som ikke kommer med på topp-ti.

Powered by Labrador CMS