Re:Ktor

Geir,

Kult at du rakk å svare moren min (har det forbanna travelt for tiden), og det er for så vidt helt greit at du bruker Underskog-kontoen til å anbefale «sjukt fete arrangementer» (selv om jeg i utgangspunktet ikke hadde sett for meg at du kunne tenke deg å delta på Revolusjon på: overalt), MEN: Hadde du giddi å slette litt spam neste gang du er innom? Mailboksen er stinn av viagrareklame.

HF-Stud

Re:Re:Ktor

Ærede HF-stud,

Jeg har dessverre ikke hatt tid til å sette meg altfor nøye inn i mailen din, men jeg kan forsikre deg om at jeg er en nokså revolusjonær og rocka type (sjekk vedlegg ;-)). Kommer du forresten på quizen i kveld? Fint om gjengen får beskjed.

G-wiz

Re:Re:Re:Ktor

Geir,

Vet ikke om jeg har tid og ork til nok en mykolog-quiz. Du og de andre på laget blir alltid så forbanna overbegeistra hver gang vi kommer til lynrunden, og sist gang fikk jeg albuen til Inga Bostad i øyet da hun kom på at trøffelen er en sekksporesopp. Jeg vil nødig utsettes for det igjen. Men det var altså dette med spamen.

HF-Stud

Re:Re:Re:Re:Ktor

HF’ern!

Team Myko-psyko trenger deg! Hva angår spam, så skjønner jeg ikke hva du mener – det eneste jeg kan se er henvendelser fra andre læresteder og kongelige (har allerede innledet et nært og kollegialt samarbeid med min rektorkollega ved Tijuana University of Humongous Cocks). Svarer høflig på de andre også, as we speak.

Gizzle to the Quizzle

Re:Re:Re:Re:Re:Ktor

Geir,

Ikke kall meg HF’ern, og ikke svar de nigerianske prinsene, samme hvor hyggelige de er! Det siste er veldig viktig.

PS: Gizzle? Virkelig?

Fw:Utkastelse

Som følge av at UiO har skiftet eiere, har det blitt besluttet å legge ned ditt studieprogram, Afrikanske studier. Denne mailkontoen vil bli slettet i løpet av neste uke.

Mvh, IT-konsulent og eier av UiO,

N’ga M’Bostad

PS: quiz i kveld? Geir har med kake.

Powered by Labrador CMS