Universitas søker anmelderredaktør!

Vil du være med og lage verdens beste studentnyheter? Nå er det ledig stilling i mellomlederteamet. Søknadsfrist: 31. mars.

Som anmelderredaktør har du ansvaret for anmelderseksjonen hver uke. Du holder oversikt over kommende filmer, konserter, plateutgivelser, evenementer og annet som det er aktuelt å anmelde, og engasjerer folk til å skrive. Utover det kommer du til å stå ganske fritt til å bestemme hvordan seksjonen skal være.

Det er også muligheter for å utvikle anmelderseksjonene i Universitas i nye retninger; gode, kreative ideer verdsettes. Det er rom for å tenke kreativt om hva som kan anmeldes, og det oppfordres også til å samarbeide med de andre seksjonene.

Krav:

Anmelderredaktøren må ha et klart bilde av hva en god anmeldelse er. God tekstforståelse og klare ideer om presentasjon er en forutsetning. Gode samarbeidsevner vektlegges.

Arbeidstid:

Hovedsakelig fredag og søndag, men noe fleksibilitet må regnes med. Det vil bli anledning til å diskutere disse tidene med redaksjonsledelsen. Oppmøte på mellomledermøte og redaksjonsmøte er obligatorisk.

Lønn: Stillingen lønnes 6 timer i produksjonsuker/100 kr.

Tiltredelse: Snarest, men oppstart kan diskuteres nærmere

Søknad sendes til ansvarlig redaktør Alida de Lange D’Agostino innen 31. mars.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Mathias Basma Moen: mathiasmoen@live.no

Powered by Labrador CMS