Vil du være med i Universitas?

Vi søker nye journalister og fotografer. Søknadsfrist: 20. januar.

Publisert Sist oppdatert

Universitas er en av Europas største studentaviser, med rundt 30 utgivelser i året. For å fortsette å være størst (og best) trenger vi deg!

Vi dekker i dag alle læresteder tilknyttet Studentsamskipnaden SiO. Vi er stolte av å tilby de viktigste nyhetene og de beste studentrelaterte leseropplevelsene i Norge.

I 75 år har Universitas vært en viktig døråpner til mediebransjen for talentfulle journalister, skribenter, fotografer og sidedesignere. Totalt jobber ca. 45 personer i Universitas. Redaksjonen er opptatt av å være et lag, og spille hverandre gode. (Ikke bare i overført betydning - vi har faktisk et fotballag).

Vi kan friste med:

  • Ikke tannlegeforsikring, men stor frihet, spennende arbeidsoppgaver, vaffel & quiz hver mandag og «jobb i media».
  • Masse rom for å leke og utvikle seg faglig. Veiledning og konstruktiv kritikk er normen.
  • Honorar (om en noe symbolsk sum)
  • Medlemskap i en flott redaksjon, midt på Blindern med dårlig utsikt til studenteliten på UiOs samfunnsvitenskapelige fakultet.

Vi ønsker oss en mangfoldig redaksjon, vi oppfordrer personer med minoritetsbakgrunn og nynorskbukere spesielt til å søke.

PS: Har du ikke noen arbeidsprøver eller tidligere erfaring og vise til? Det går helt fint. Vi er mest opptatt av å bli kjent med deg. Ikke nøl med å sende en søknad.

Journalister

Universitas er vaktbikkje, kulturorgan og debattforum for over 70.000 Oslostudenter. Vi trenger idérike, skriveføre journalister som brenner for å lete fram og skrive spennende saker innen ulike stoffområder og sjangre, som nyheter, kultur, feature, essay, anmeldelser, kommentar- og analyse. Du bør være engasjert og villig til å sette av tid.

Irriterer du deg over alle gode nyheter som ikke blir skrevet om? Tenker du at “jeg kunne anmeldt den plata bedre”, eller brenner du inne med en rar kulturidè? Da er du kanskje en type for oss.

Opplys gjerne hvilket stoffområde du helst vil arbeide med.

Spørsmål om stillingen rettes til redaktør Guro Aasaaren: guro.aasaaren@gmail.com/46674942.

Fotografer

Vi trenger dyktige fotografer som kan ta spennende nyhets- og reportasjebilder og portretter som skiller seg ut. Videoferdigheter er en bonus.

Vi søker deg som er idérik, konseptuell og kreativ (ja, dette er buzzord vi har plukket opp fra andre utlysinger – men like fullt viktig her i Universitas)

Du er teknisk stødig og har evnen til å arbeide selvstendig. Eget utstyr er en forutsetning.

Spørsmål om stillingen rettes til fotosjef Charlotte Førde Skomsøy: cfskom@gmail./46411804

Vi tar imot alle søknader! Send i vei til ansvarlig redaktør via guro.aasaaren@gmail.com.

Søknadsfrist: 20. januar.

Powered by Labrador CMS