REDD: Møøøø

Så samles vi…

SLÅR TING SAMMEN: Stjernø

Utdanningsnorges redningsmann, Steinar Staalneve Stjernø, har alltid vært glad i å slå ting sammen, om vi skal tro hans tidligere barnehagekamerater.

– En gang smalt han skallene til to av sivilarbeiderne våre sammen så det sang! Så vidt jeg vet har de ennå ikke dimmet, sier Ebeneser Aasland, som pleide å sitte ved siden av Stjernø i sandkassen.

– Steinar var alltid levende opptatt av dette. Mens vi andre kranglet om den beste spaden, forsøkte han å samle kreftene til en felles innsats for å komme til Kina. Og nå skal det bli OL der nede, mens Steinar holder på med sitt her hjemme. Jajamen.

…men ikke i Ås

Rektor Lars Møøø er bekymret for veterinærhøgskolens fremtid om den legges til Ås. Han vil til Rogaland med det samme – men det spørs om han får komme tilbake:

– Om 10 år vil det være mange færre produksjonsdyr på Østlandet, og altfor få til å dekke undervisningsbehovet.

– Greit nok det. Men hva med veterinærbehovet på Østlandet?

– Hjeeeeelp.

Har en drøm…

Nyheten om at Lånekassen ønsker å bli søkefri møter stor glede hos NSU-leder Per Anders Slangebrød.

– Ypperlig! Med dette er vi ett skritt nærmere min store visjon.

– Hva er visjonen din?

– Et samfunn der masse penger havner på kontoen din hele tiden uten at du skjønner hvorfor.

…om å finne frem

Per Anders Slangebrød har lagt inn protest mot at man faktisk må søke om å få midler fra jubileumspotten til Universitetet i Oslo.

– Ufathelig at univerthiitetet kan være thå lumpne.

– Per Anders, har du munnen full av tusenlapper?

– Neida, det har jeg dethåmegikke.

UNIVERSITAS OM 4 ÅR

(…)det må innrømmes, etter at veterinærhøgskolen og Universitetet for alle fag som er prisgitt Trond Giske (UfaFspTG) vedtok å slå seg sammen, har kvaliteten på forestillingene deres sunket betraktelig. Jeg mener, hvem vil egentlig se Peer bli kastrert i første akt?

Hentet fra saken «Gynt? Snøft!»

UNIVERSITAS OM 25 ÅR

Statsminister Slangebrød holdt sitt første statsråd i går. Der ba han kommunal, fiskeri, kultur og planleggingsminister Stjernø om å utrede en plan for å gjennomføre Slangebrøds to store valgløfter: 1) Stort hull i bakken som går rett til Kina 2) At alle i Norge får påspandert et sabbatsår av den Norske stat.

Hentet fra saken «Slangebrød II vil blåleira til livs»

Powered by Labrador CMS