LEVERT OPPSIGELSE: Geir Helge Espedalen slutter i Akademika, grunnet ny familiesituasjon. FOTO: Helle Gannestad, Universitas

Espedalen gir seg i Akademika

Administrerende direktør i Akademika slutter etter syv år i stillingen. – Det er ikke med lett hjerte, sier Geir Helge Espedalen.

Publisert Sist oppdatert

I dag rundt kl 13 kom det en pressemelding fra Akademika som sier at administrerende direktør Geir Helge Espedalen slutter i jobben.

Avgangen skyldes familiehensyn.

Espedalen jobber ut oktober, for så å få en erstatter. I pressemeldingen heter det at: «Styret i Akademika AS arbeider for å finne en god løsning frem til stillingen er besatt på nytt.»

Det er foreløpig ikke kjent hvem som skal ta over Espedalens jobb.

– Ny familiesituasjon

– Vi vil takke Geir Helge for den jobben han har gjort med å videreutvikle og tilpasse Akademika. Han har gjort en betydelig innsats for å sikre økonomisk bærekraftig drift og utvikling av studentenes egen fagbokleverandør, sier Kjell Standal, styreleder i Akademika AS, i pressemeldingen.

– Det er ikke med lett hjerte jeg forlater Akademika, men med ny familiesituasjon har jeg behov for å tilbringe mer tid hjemme i Telemark, sier Espedalen selv.

Espedalen går for øvrig videre til stillingen som daglig leder i Dyrsku\'n Arrangement AS i Seljord.

Millionunderskudd i fjor

Akademika har det siste året vært mye omtalt i forbindelse med [fjorårets heftige underskudd.](1) Den studenteide bokhandlerkjeden gikk da 53 millioner i minus.

Powered by Labrador CMS