VILLA EIKA: Fra dette ærverdige bygget har bordet og bukkene forsvunnet.

Klappbord og reklamebukker sporløst forsvunnet fra Villa Eika

Studentparlamentet ved Universitetet i Oslo finner ikke bord og reklamebukker de har lånt fra universitetet. Det setter en omfattende låneavtale i fare.

Publisert Sist oppdatert

Forvirret? Hva er Studentparlamentet?

  • Studentparlamentet: Består av representanter fra listene (studentpartiene) stemt inn av studentene.
  • Arbeidsutvalget: Blir valgt av parlamentet og består av fire tillitsvalgte som skal jobbe med å fremme parlamentets politikk.
  • Utvalget består av leder Hans Christian Paulsen, nestleder Vebjørn Andersson, miljøansvarlig Kristine-Petrine Sollid Olthius, studie- og læringsmiljøansvarlig Ingvild Stensrud og kommunikasjon- og internasjonalt ansvarlig Kristina Muñoz Ledo Klakegg.

Studentparlamentet er flittige brukere av låneordningen til universitetet og leier ofte både bord og reklamebukker til ulike arrangementer.

Tidligere denne måneden ble det lånt to reklamebukker og ett klappbord som sto i gangen på kontorene til Studentparlamentet i ærverdige Villa Eika.

Husker du denne? Mistenker rumpeldunk-ran på Blindern

Men nå er gjenstandene sporløst forsvunnet. I et Facebook-innlegg på parlamentets diskusjonsforum ber en innstendig Line Willersrud, daglig leder for Studentparlamentet, representantene om å si fra hvis de vet hvor de har blitt av.

– Vi trenger å få vite hvem som har lånt det, og hvor det befinner seg nå. Dette er SVÆRT viktig for oss, da det setter hele vår avtale med UiO og budsentralen i fare, skriver hun.

Tviler på tyveri

Leder av Studentparlamentet, Hans Christian Paulsen, bekrefter at gjenstandene er borte, men tror foreløpig ikke at de har blitt stjålet.

UiO i vokse-strid: Fjernet reklamebukk med kampanje for brazilian wax

– Villa Eika er åpent for alle studenter med studentkort, men jeg tviler på at noen har tatt utstyret. Når ting blir borte pleier de som oftest å komme til rette.

Har fått låne-nekt

Etter at bordet og bukkene ble borte har Studentparlamentet fått låne-nekt fra universitetet. Paulsen tror likevel at det kommer til å ordne seg.

– Jeg tviler på at universitetet vil droppe avtalen med oss, men hvis de gjør det er det ikke verre enn at vi kjøper inn utstyr selv.

Vet du hvor gjenstandene kan ha tatt veien? Ta kontakt med oss på universitas@universitas.no, eventuelt med Hans Christian Paulsen. Det vil han sette stor pris på.

Powered by Labrador CMS