Universitas.no lanserer kommentarfunksjon

Nå har du muligheten til å lage debatt rundt sakene som ligger ute på Universitas.no.

Publisert Sist oppdatert

Debatt er og har alltid vært ett av Universitas’ viktigste satsingsområder. Hver uke trykker vi kommentarer, leserinnlegg og kronikker i papiravisa, som tar opp viktige problemstillinger rundt akademia og dekningen av sakene vi har på trykk.

Med [lanseringen av våre nye nettsider](1) i august kom ikke vårt tidligere debattforum med i den nye versjonen. Selv om forumet var hyppig brukt, med flere lange og tunge debatter, følte vi at selve utformingen av debattforumet ikke stemte overens med slik vi ville at de nye sidene skulle se ut. Derfor har vi de siste månedene jobbet med å få til en kommentarfunksjon nederst på nettsakene, slik at man kan kommentere direkte på saken man vil si sin mening om, fremfor i et separat forum. Dette håper vi vil bidra til at vi vil få mer blest og flere debatter om sakene vi skriver. Vi vet at dere som er inne på Universitas.no er interessert i debatt. Faktisk er debattsidene våre den mest besøkte siden etter hovedsiden, og det sier sitt.

For å skrive din mening om sakene scroller du til nederst på saken, under annonsen, til du ser kommentarfeltet. For å få lagt ut kommentar må du i tillegg til å skrive inn navnet ditt også skrive inn Universitas i boksen som heter «Navn på avisa». Denne funksjonen er til for å motvirke spam, og er etter vår mening finere og bedre enn tilsvarende funksjoner hvor man må skrive inn utydelige tall og nummer.

Som alltid mottar vi gjerne tilbakemeldinger fra dere som leser og bruker Universitas.no. Om du har noe å klage på, rose oss for, et tips eller bare noe du vil si til oss som ikke passer i kommentarboksene kan du ta kontakt med oss via kontaktskjemaet vårt.

Powered by Labrador CMS