TURISTIFISERT: Det er turister i Maroko og, og her danser slangen til glede for disse.

Kanariøyenes nabo og motstykke

Publisert Sist oppdatert

Hvis du er lei av røde pensjonister og servitører som «snakker» norsk, men likevel har lyst på billig solferie, kan du for eksempel ta turen til Agadir i Marokko.

Man kan selvsagt gro fast i god gammeldags syden-modus her også, men Marokko har mye mer å by på. I eventyr-byen Marrakech er Souken, det store markedet, verdt et besøk. Er du glad i å shoppe, og kanskje spesielt i å prute, kan du gjøre gode kupp her. Smykker, falske merkeklær, orientalske tepper og et enormt sortiment av krydder er spesielt verdt å nevne.

I den lille byen Tharazout, hvor surfere kommer fra hele verden for å teste bølgene, kan man leie seg rom hos lokalbefolkningen for en veldig billig penge. Man kan få alt fra et rom med kun en seng, til full oppvartning med kost og losji. Surfebrett er å få leid nede på stranda. Her får du brett for nybegynnere og for mer viderekommende, og det tilbys også diverse kurs i surfing.

Lyst til å ri på kamel? Det skulle isåfall ikke by på problemer. Det finnes flere middelaldrende marrokanere som lar deg ri på kamelen sin en liten stund for et par dirham. Det er obligatorisk med bilde av deg og reisepartner på kamel i en solnedgang.

Powered by Labrador CMS