Med Durex slipper du Kleenex

Durex vil rekruttere 500 nordmenn som kondomtestere. Produktsjef Kristina Rogstad, hvilken del av arbeidsmarkedet vil dere trenge inn i?

Publisert

– Ehh, dette er fortrinnsvis en sommerjobb... Så du kan jo kalle det en deltidsjobb da.

Hmm, så når tror du søkingen når sitt klimaks? ...Vi anbefaler alle over 18 som har lyst til å melde seg som testere til å søke.

– Jaså. Er det trang inngang for å bli tester? – Ehe, i Sverige var det nesten 10 000 søkere. Nordmenn er jo veldig amorøse.

– Amorøse? Så man må være hard for å stå ut denne konkurransen? – Hard, knis... Konkurransen er hard, ja.

– En MatNat-student som har søkt en av stillingene tok kontakt med oss, og skrev at han hadde krysset av på «small» på det han trodde var penisstørrelse, men så viste det seg at det var t-skjortestørrelse, og der er han jo «xtra-large». Hva skal han gjøre? – Hehe, da kan han sende en mail til Durex, så får vi ordna det.

– Jøss, men fyren har ikke draget heller. Han krysset av på «pleier å ha sex på egen hånd». Kan han bli Durex-tester for det? – Absolutt. Vi vil ha kvinner/menn, kvinner/kvinner, og til og med grupper på kvinner/kvinner/menn/menn/menn som søkere.

– Oi. Dere skriver at opplæring er unødvendig, men han håpte at det skulle være litt opplæring. Kan du hjelpe han med det? – Ehh, nei.

– Dere i Durex viser ingen behjelpelighet for de seksuelt uerfarne. Vil du vurdere din sexstilling?_ – Dét var et morsomt spørsmål! Men jeg vil ikke vurdere min stilling.

Powered by Labrador CMS