SITERINGSROT: Prorektor ved BI, Dag Morten Dalen, nekter å svare på stitatsjekken. Det ser han helst at kommunikasjonssjef Yngve Kveine gjør. BILDEMANIPULASJON

Sitatfrekk prorektor

BI-ledelsen har vært litt utilgjengelig for Universitas i det siste. Vi tenker de kanskje synes vi har vært litt treige med sitatsjekker. Derfor var vi ekstra tidlig ute med å høre om vi hadde sitert prorektor ved BI, Dag Morten Dalen, korrekt. Men vil han egentlig ha sitatsjekk?

Publisert Sist oppdatert

Til hva da? Jeg har ikke gjort noe intervju med Universitas.

Joda, det står på blokka mi. Svart på hvitt. Nei, det har jeg ikke. Du må ha kommet feil. Jeg foreslår at du ringer kommunikasjonssjef Yngve Kveine.

Jeg bare tar noen sitater jeg, så kan du si om det er riktig. Nei! Jeg kjenner ikke saken, og da kan jeg ikke gi noen sitatsjekk. Ring Kveine!

Hvis du vil ha sitatsjekk så må vi ta det nå. Hvis ikke trykker jeg bare det som står her. Overhodet ikke! Du kan ikke trykke ting jeg ikke har sagt! Altså … Nå forsøker jeg å være hjelpsom her …

Så du har ikke sagt at det er ironisk at økonomistudenter betaler for utdanningen sin? Helt ukjent! Ta det med riktig person!

[Legger på. Tre minutter senere ringer det fra BI] Hei det er Yngve Kveine. Dag Morten Dalen ringte meg …

Jada, vi bare ringer ham til tullespalten vi har på baksiden av avisen. Så dette er et konsept dere har? Det er travle mennesker dere tuller med. Hva tenker du å gjøre med dette?

Ringe opp Dalen igjen. Javel.

[Ringer Dalen.]

Hei, jeg ringer fra Universitas. Det gjelder sitatsjekken igjen. Vi mistet kontakten i sted, det er nok noe galt med telefonen din. Det tror jeg ikke! Og jeg vil ikke uttale meg! Ring Yngve!

Ja, men … Nå avslutter jeg på en hyggelig måte.

Men vil du ... [Klikk.]

... vurdere din stilling?_

Powered by Labrador CMS