GOD: Sommer

Halvveis til 4016

Så står vi her altså, med nok et halvferdig år. Mye har rukket å skje allerede, og Ad Notam gjør seg noen betraktninger i pausen.

Vi har lært at…

• HF ikke helt vet om studentene kan bruke en bachelorgrad til noe som helst. Følelsen er gjensidig. Det forblir deres lille hemmelighet.

• Titler fra D.D.E. kan brukes til å beskrive hvert eneste fenomen under solen. I hvert fall alt som har med Det Norske Studentersamfund å gjøre. La oss rekapitulere: D.D.E., DNS? Virkelig?

• Det ikke alltid er like enkelt å bygge en dugelig dass. Det er enda vanskeligere å bygge 200. Redaksjonen måtte sette seg på hendene sine for ikke å bruke uttrykket «ta lang fart og drite i». Redaksjonen overlevde.

• Overleve gjorde Studentparlamentet også. Ryktene om studentpolitikkens død er betydelig… beskrevet.

Men nok prat.

I sommer skal vi danse, stå på vannski og bade, ja, akkurat denne ferien tror vi i Ad Notam blir riktig så fin.

Vi spår at…

• Den Store Sommerdebatten blir utkjempet mellom Bernt Hagtvet og Dag Solstad. Den dreier seg om AKP, AFP, og hvem som er mest Brand-aktig av de to. Mest det siste.

• Tor’a Azlaan vinner OL-gull i gjemsel.

• 2 av 5 fremdeles angrer på studievalget sitt når ting begynner å røre på seg i august.

Ferietips!

Lurer du på hvor du skal legge ferien din? Her er kjendisenes favorittsteder!

Keine Hipness har fått en forkjærlighet for Kreta. – Her er det rolig og fint. Jeg får tenkt en hel masse, og vurderer faktisk å etablere et eget lokallag for SV-lista her nede.

Geir Ellingsrud skal være på kontoret sitt. Han trives best der.

Eksamensvaktene skal fryses ned i kryogen, for å tines opp igjen når vinterens eksamener nærmer seg.

Universitas i august

– Dette semesteret skal jeg være skikkelig flink.

Medisinstudenten, som ønsker å holde seg anonym, kikker utover campus. Hun har brukt sommeren til å spare krefter til de forestående strabasene.

– Jeg har funnet fram til eksamensartiklene jeg skal levere allerede nå, og har tenkt å starte med oversettelsesarbeidet i slutten av uka.

Hentet fra saken «Har lært»

Powered by Labrador CMS