Vil du jobbe i Universitas?

Vi søker flinke journalister og fotografer.

Universitas er en av Europas største studentaviser, med 34 utgivelser i året. Vi dekker i dag alle læresteder tilknyttet Studentsamskipnaden i Oslo og Akerhus. Vi er stolte av å tilby de viktigste nyhetene om utdanning og akademia og de beste studentrelaterte leseropplevelsene i Norge. I 70 år har Universitas vært en viktig døråpner inn i mediebransjen for talentfulle journalister, skribenter, fotografer og sidedesignere. Totalt jobber ca. 50 personer i Universitas. Vi satser aktivt på å bringe fram det beste hos hver enkelt av våre medarbeidere.

Vi oppfordrer studenter ved alle studiesteder i Oslo og Akershus til å søke.

Søknad, CV og eventuelle arbeidsprøver sendes til torgeirm3b@gmail.com. Søknadsfrist: 28. august 2016.

Vi kan tilby:

  • Et svært godt sosialt miljø i en trivelig, engasjert redaksjon.
  • En uvurderlig erfaring for alle som ønsker en fremtid innen journalistikk, foto og medier generelt.
  • En variert og spennende jobb med store utviklingsmuligheter og rom for nytenkning og kreativ utfoldelse.
  • Du er engasjert og idérik, samarbeider godt og har god leveringsevne og gjennomføringskraft. Tidligere erfaring er en fordel, men ingen betingelse.
  • Arbeidet er honorert og lar seg kombinere med studier.
  • Universitas vektlegger mangfold og oppfordrer studenter fra alle aktuelle læresteder til å søke, uansett kjønn eller kulturell bakgrunn.

Journalister

Universitas er vaktbikkje, kulturorgan og debattforum for over 60.000 Oslostudenter. Vi trenger idérike, skriveføre journalister som brenner for å lete fram og skrive spennende saker innen ulike stoffområder og sjangre, som nyheter, kultur, feature, essay, anmeldelser, kommentar- og analyse. Du bør være engasjert og villig til å sette av tid. Opplys gjerne hvilket stoffområde du helst vil arbeide med.

Spørsmål om stillingen rettes til redaktør Torgeir Mortensen.

Tlf: 45472320

Fotografer

Vi trenger dyktige fotografer som kan ta spennende nyhets- og reportasjebilder og portretter som skiller seg ut. Du er teknisk stødig og har evnen til å arbeide selvstendig. Eget utstyr er en forutsetning.

Spørsmål om stillingen rettes til fotosjef Adrian Nielsen

Tlf: 45446444

Powered by Labrador CMS