Torstein Løvlid

Diskriminerer paprika-motstandere

– Har du noen tips til deltakere?

Publisert Sist oppdatert

Torstein Løvlid, ansvarlig for innledende runder i NM i Grandiosaspising på Glassbaren.

– Bruk vannet for hva det er verdt. Du får tildelt én pizza i fire biter og en halvliter vann.

– Men hvordan spiser man egentlig kjappest? Bør man rulle sammen som pølse i lompe, eller?

– Det har jeg ikke testet. Kanskje man kan legge to biter oppå hverandre, som en sandwich.

– Kan man ha med foodprocessor?

– Nei, det er juks. Man kan kun ha vann, pizza og matlyst, det er strenge regler på det her. Spying er diskvalifisering.

– Jaha, men har dere egentlig noe system for å fange opp juks, slik at man ikke får noen Espen Askeladd-episoder?

– Vi har representanter fra Grandiosa som kommer til å følge med hele veien.

– Har dere fokus på førstehjelp? Tenk om noen setter en kvart pizza i halsen!

– Vi har dyktige folk på Chateau Neuf, så det skal gå bra.

– Hva med doping, da? Har dere noe system for avdekking av dette?

– Doping får man ta underveis.

– Men slipper man unna den superirriterende reklame-låta?

– Selvfølgelig.

– Jaha, men kan man for eksempel risikere at alle som er der går rundt med ringetoner med den jævla låta? Hæ?

– Det bryr ikke meg så mye, men om det irriterer deg, blir det på din kappe.

– Kan man få Grandiosaen uten paprika hvis man for eksempel er allergisk mot paprika? Alle hater paprikaen uansett.

– Nei, du må plukke den av.

– Jaha, får man ekstra tid da, eller?

– Nei.

– Jaha, diskriminering, altså. Er ikke det urettferdig overfor paprika-hatere?

– Jo, men sånn er livet.

– Du både diskriminerer paprika-motstandere og gir totalt beng i om folk har irriterende ringetoner. I tillegg mener du at man bør «ta dop underveis» i konkurransen. Vil du vurdere din stilling som følge av disse hårreisende avsløringene?

– Nei. Denne stillingen tror jeg at jeg skal holde på en stund til.

Powered by Labrador CMS